Haberler

Anamur'da Belediyenin Sahil Projesi Durduruldu

Anamur Belediyesi, 2009'da yapımına başlanan Sahil Projesi çalışmalarını yaz sezonuna girmeden bitirmek için harekete geçti. Bugün, Anamur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne ait iş makineleri Fatih Mahallesi Cerenler Taşlık mevkiinde dolgu çalışmasına başladı. Bu sırada çok sayıda polis ekibi olay yerine gelerek çalışmaların durdurulmasını istedi. Ancak ekipler dolgu çalışmasına devam etti. Bunun üzerine bölgeye Çevik Kuvvet ekipleri de sevk edildi. Kaymakam Cengiz Cantürk de olay yerine gelerek çalışmaların durdurulması için Belediye Başkanı Mehmet Türe ile bir görüşme yaptı. Kaymakam Cantürk, projede bazı eksikliklerin bulunduğunu belirterek bunların tamamlanmasını istedi.

Çalışmaları durduran Belediye Başkanı Türe, Anamur Sahil Projesi'nin 2009'dan bu yana devam eden bir proje olduğunu söyledi. Projesinin sahile en yakın noktasının 100 metre mesafede olduğunu belirten Türe, Bir ay sonra yaz sezonuna gireceğiz. Anamur'a tatilciler gelecek. Sahildeki şu çirkin ve olumsuz görüntüyü ortadan kaldırmam gerekiyor. Projede herhangi bir eksiklik olduğunu düşünmüyoruz dedi. Türe, Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ile de konunun çözümlenmesi için görüşme yapacağını sözlerine ekledi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Cengiz Cantürk Mehmet Türe Anamur Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title