Haberler

Anamur 10. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali

Mersin’in Anamur ilçesinde düzenlenen 10. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali çeşitli etkinlikler ile gerçekleşti.

Mersin'in Anamur ilçesinde düzenlenen 10. Uluslararası Kültür ve Muz Festivali çeşitli etkinlikler ile gerçekleşti.

Etkinlikler kapsamında İskele Meydanı'nda Masa Tenisi Turnuvası düzenlendi. 14 sporcunun yarıştığı turnuvada, Mehmet Aktaş ve Murat Öğür dereceye girerek altın ödülünün sahibi oldu.

19 Mayıs Caddesi'nde başlayan 'Anamur İçin Pedal Çevirelim' bisiklet sürme etkinliğine yediden yetmişe 50'ye yakın bisikletçi katıldı. Türk bayraklarıyla gerçekleşen bisiklet sürme etkinliğine vatandaşlar cadde ve sokaklardan alkışlarla destek verdi. Yaklaşık 6 kilometrelik yolun sonunda iskele alışveriş günlerinin yapıldığı bölüme ulaşan sporculara Anamur muzu ve içecek ikramı yapıldı.

Rauf Denktaş Parkı Amfi Tiyatro'da gerçekleştirilen engellilere dikkat çekmek ve farkındalık oluşturmak için düzenlenen 'Engelliler Dart Yarışları' kıyasıya bir mücadeleye sahne oldu. Anamur Engelliler ve Engelli Aileleri Dayanışma Derneği (ANED) ve Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelliler Daire Başkanlığı'nın destek verdiği dart yarışlarında 15 sporcu yarıştı. Yarışlar sonunda puanlama usulüne göre altın ödülleri takdim edildi.

Anamur 10.Uluslararası Kültür ve Muz Festivalinin başlangıç ve bitiş etkinliği olan plaj voleybolu müsabakalarının final maçı saat 19.00'da Ünlüselek Otel plajında gerçekleştirildi. Müsabakalarda birinci Artistler takımına tam altın ve müsabakalarda ikinci olan Turkish Army takımına yarım altın ödüllerini Festival Tertip Komitesi Başkanı Ali Rıza Kiprit, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Gürel takdim etti. - MERSİN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Mehmet Aktaş 19 Mayıs Anamur Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Mehmet Ali Yılmaz'ın hastalığı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kimdir? 25 Nisan Perşembe 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 25 Nisan burç yorumları nedir? Yarın okullar tatil mi? 25 Nisan okullar tatil mi, kaç gün tatil edildi? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz olayı nedir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz ölüm sebebi ne? Mehmet Ali Yılmaz kimdir, neden öldü? Mehmet Ali Yılmaz kaç yaşındaydı ve nereli?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title