Haberler

    Analiz: 4 İnç'lik İphone 6c Modeli Bu Sene Çıkmayacak

    Dedikodularda bahsedilen modelle ilgili farklı düşünceler var.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple hakkındaki tahminleriyle tanıdığımız KGI Securities analisti Ming-Chi Kuo geçtiğimiz gün yeni öngörü raporunu paylaştı. Kuo'ya göre Apple'ın bu sene 4 inç'lik yeni iPhone modelini çıkarması düşük bir ihtimal. Analist Cupertino'lu şirketin 2016'da Apple Pay'le uyumluluğu olan giriş segmenti telefon çıkaracağını düşünüyor. Kuo'nun rapordaki açıklaması şu şekilde:


    "iPhone 5S halen çok güçlü. Yeni 4 inç'lik telefon ise 2016'da gelecektir. Momentum devam etse de, daha uygun fiyat ve daha üstün tasarımla süreklilik yukarı çekilebilir. Apple'ın 4 inç'lik yeni bir iPHone çıkarması gerektiğine inanıyorum. İlk olarak böyle bir model 4 inç'lik kategoride ivmeyi pekişterecektir. İkincisi NFC eklenerek Apple Pay ekosistemini de tamamlayacaktır. 2016'da yeni modelin çıkacağını tahmin ediyorum."


    Sicili sağlam olan Ming-Chi Kuo'nun söyledikleri bu sene ortaya çıkan iPhone 6C iddialarıyla uyumlu değil. Fakat tedarik zinciri kaynaklarından gelen raporlar plastik kasalı 4 inç'lik iPhone 6C'nın eylül ayında duyurulacağını ileri sürüyor. 6C'ye ait olduğu iddia edilen arka kapağın görselleri de internete düşmüştü.


    Diğer taraftan Apple'ın gelenekselleşen "S" serisini atlayıp yola iPhone 7 ile devam edeceği de rivayet ediliyor. Ancak spekülasyonlara bakarsak iPhone 7'nin devrimsel özelliklerini bu sene görmemiz düşük bir ihtimal.


    Yeni iPhone'lardan beklentileriniz nedir? Sizce plastik kasalı 6C çıkabilir mi? Analistin tahminlerine katılıyor musunuz? Yorumlarınızı bizimle paylaşın.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple Pay Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title