Haberler

    Analist: Apple Watch Lider Olacak

    Hasan Uğur Nayır - -

    Bu sene akıllı saat pazarına yeni oyuncular katılacak. Bunlardan biri de Apple Watch. iPhone'larla birlikte geçen sene açıklanan saatin mart ayında çıkması bekleniyor. Ama büyüyen Android Wear piyasasıyla birlikte Apple'ı rekabette nasıl bir kader bekliyor? Yepyeni bir analist raporu belki de bu ve benzeri soruların cevabını verebilir. Detaylara biraz daha göz atalım.


    Pazarda durum ne olacak?


    Oppenheimer & Co. analisti Andrew Uerkwitz Apple'ın ilk çeyrek hisseleri ve gelirleri üstüne tahminler yaptı. Özetle Uerkwitz'in yorumları diğer analistlerin iPhone 6 ile öngörülen satış rakamlarına nazaran biraz daha hafif. Fakat analistin Apple Watch'un satışlarına olan inancı tam.


    Uerkwitz'e göre Apple Watch diğer akıllı saatlerle güçlü bir rekabete girecek. Analist açıklamalarında Apple Watch'un yaratıcı kullanıcı arayüzü ve donanım kombinasyonu sunduğunu belirtirken, saatin iPhone'un izlediği yola benzer şekilde önümüzdeki yıllarda da lider olacağına inanıyor. Diğer bir deyişle Apple Watch pazardaki dengeleri değiştirebilir. Uzun zaman saat pazarında en çok satan cihaz olabilir. Andrew Uerkwitz, Apple Watch'la alakalı tahminleri eski birkaç tane öngörü raporuyla da uyuşuyor.




    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Apple Watch Hasan Uğur Apple Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title