Haberler

Analig Yüzme Grup Yarışmaları

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yüzme Grup Yarışmaları, 4-5 Şubat tarihlerinde 500 kadar sporcunun katılımıyla Denizli'de gerçekleşecek.

Anadolu Yıldızlar Ligi (ANALİG) Yüzme Grup Yarışmaları, 4-5 Şubat tarihlerinde 500 kadar sporcunun katılımıyla Denizli'de gerçekleşecek.

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, Spor Genel Müdürlüğü tarafından üç yıldır uygulanan "ANALİG" projesinin, Türkiye'nin yıldız adaylarını Denizli'de buluşturacağı belirtildi.

Denizli, Bursa, Mersin, Kırıkkale, Sinop, Trabzon, Gaziantep ve Van illerinden gelecek yaklaşık 500 yüzücünün, 4-5 Şubat tarihlerinde Atatürk Yüzme Havuzu'nda kulaç atacağı ifade edilen açıklamada, "ANALİG projesi, sporun tabana yaygınlaştırılması, kulüplere ve milli takımlara alt yapı oluşturulması, ulusal düzeyde sürdürülebilir yetenek takip sistemi geliştirilmesi gibi hedefler doğrultusunda uygulanıyor.

81 ilde sürdürülen projede atletizm, basketbol, badminton, masa tenisi, tekvando, jimnastik, hentbol, voleybol, judo, karate ve yüzme branşlarının yanına bu yıl kayak, su topu, buz hokeyi ve buz pateni branşları da eklendi." denildi.

- Yetenek keşfi yapılıyor

Denizli Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu da, Anadolu Yıldızlar Ligi'nin Türk sporunda sürdürülebilir, üretken ve başarılı bir sistem oluşturulması için planlandığını ve her yıl başarıyla uygulandığını belirtti.

Açıklamada, geçen yıl ANALİG'e Denizli'den 11 branşta 340 sporcunun katıldığını anımsatan İbanoğlu'nun, "ANALİG ile Türk sporu için yetenek keşfi yapılıyor. Türkiye'nin yıldız adaylarını buluşturan bu organizasyon, yeni yeteneklerin keşfedilmesi ve genç sporcuların maç tecrübesi kazanması adına çok önemli." ifadelerine de yer verildi.

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Denizli Mersin Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Malatya deprem mi oldu? SON DAKİKA az önce Malatya'da deprem mi oldu, kaç büyüklüğünde deprem oldu? 20 Nisan Malatya depremi! Ihlara Vadisi nerede? Ihlara Vadisi hangi şehirde, ilde? Ihlara Vadisine nasıl, nereden gidilir? Gaziosmanpaşa Belediyesi hangi parti? Gaziosmanpaşa Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı kaç kaç? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı bitti mi, ilk yarı mı, ikinci yarı mı? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı hangi kanalda, saat kaçta? İstanbulspor - Fatih Karagümrük maçı şifreli mi, nereden izlenir? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı hangi kanalda, saat kaçta? Bandırmaspor - Tuzlaspor maçı şifreli mi, nereden izlenir? 23 Nisanda noterler açık mı? 23 Nisanda noterler çalışıyor mu, kapalı mı olacak? 23 Nisan 2024 Salı günü noterler çalışıyor mu? Pazar günü noter açık mı? Pazar günü noterler saat kaça kadar açık? 2024 noter mesai saatleri! Bu akşam hangi diziler var? 20 Nisan TV yayın akışı! Bugün TV'de hangi dizi ve filmler var? 1 MAYIS OKULLAR TATİL Mİ 2024: 1 Mayıs'ta okullar tatil edilecek mi, resmi tatil mi? Diyarbakır'da belediye meclis salonunda Türk bayrağı kaldırıldı mı? 23 Nisan hastaneler tatil mi? 23 Nisan hastaneler açık mı, çalışıyor mu? İzzet Yıldızhan evli mi? İzzet Yıldızhan'ın eşi kim? Cumartesi günü eczaneler açık mı? Eczaneler Cumartesi günü saat kaça kadar açık? 20 Nisan 2024 Eczane çalışma saatleri! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 20 Nisan dün gece deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title