Haberler

Anadolujet Uçuşları ile Çorlu'da Rekor Artış

DHMİ 2014 Mart ayı verilerine göre Çorlu Havalimanı iç hatlarda yüzde 379 yolcu artışıyla en fazla trafik alan havalimanı oldu. Çorlu'yu yine AnadoluJet'in uçtuğu Antalya, Gazipaşa ve Adıyaman Havalimanları izledi.

Halkın hava yolu AnadoluJet, Anadolu'yu birbirine bağlamaya devam ediyor. AnadoluJet'in geçen yıl Mayıs ayında günde iki frekansa çıkarttığı Çorlu yatı seferleri, yolcular tarafından büyük ilgi gördü. Haftanın her günü günde iki kez düzenlenen AnadoluJet Ankara – Çorlu seferleri nedeniyle söz konusu hattın yolcu trafiğinde rekor artış yaşandı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü'nün mart ayı verilerine göre Çorlu Havalimanı iç hatlarda yüzde 379 yolcu artışıyla en fazla trafik alan havalimanı oldu.

Aynı verilere göre Çorlu Havalimanı'nı AnadoluJet'in sefer düzenlediği diğer bir lokasyon olan Antalya, Gazipaşa Havalimanı izledi. Antalya Gazipaşa Hava Limanı 2014 Mart ayında yüzde 176 artışla en çok yolcu trafiği alan ikinci havalimanı olarak belirlendi. AnadoluJet, Antalya ve çevresinin dünyaya açılan kapısı Gazipaşa Havalimanı ile Ankara Esenboğa Havalimanı arasındaki karşılıklı seferlerini 22 Ocak 2014 tarihinde başlatmıştı.

İç hatlarda en fazla trafik alan üçüncü havalimanı ise yine AnadoluJet'in haftanın her günü sefer gerçekleştirdiği Adıyaman Havalimanı oldu. Adıyaman, geçen ay içinde yüzde 87 yolcu artışı yaşadı.

AnadoluJet uçuşları, kampanyaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Gazipaşa Antalya Çorlu Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title