Haberler

Anadolujet Ordu – Giresun Uçuşları Başlıyor

AnadoluJet Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu - Giresun Havalimanı'na İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanları'ndan sefer başlatıyor.

AnadoluJet Avrupa ve Türkiye'nin deniz üzerine inşa edilen ilk havalimanı olan Ordu - Giresun Havalimanı'na İstanbul Sabiha Gökçen ve Ankara Esenboğa Havalimanları'ndan sefer başlatıyor. 22 Mayıs'ta başlayacak seferler her iki şehirden de 8 Haziran'a kadar haftada beş gün, sonrasında ise haftanın her günü karşılıklı olarak icra edilecek. Ordu- Giresun Havaalanı'na İstanbul ve Ankara'dan tüm vergiler dahil tek yön 79 TL'den başlayan ücretlerle seyahat edilebilir.

Geçtiğimiz günlerde İstanbul Sabiha Gökçen - Denizli, Malatya, Şanlıurfa, Nevşehir hatlarını uçuş ağına bağlayan ve Bursa – Trabzon ve Bursa - Erzurum çapraz uçuşlarını başlatan AnadoluJet; Ordu-Giresun seferlerinin başlamasıyla uçuş ağını 42 noktaya yükseltmiş olacak.

AnadoluJet uçuşları ve kampanyaları hakkındaki ayrıntılı bilgiye 444 25 38 numaralı çağrı merkezinden ya da www.anadolujet.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

İstanbul Giresun Ordu Basın Bültenleri Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title