Haberler

Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri" Şimdi de Konya'da

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle projelendirilen "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" Türkiye'yi gezmeye devam ediyor.

Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle projelendirilen "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" Türkiye'yi gezmeye devam ediyor. AnadoluJet'in bu özel tarih projesi Çanakkale, Ankara, Kayseri, Trabzon ve Samsun'un ardından Konyalılarla buluşmaya hazırlanıyor. Sohbetler 26 Aralık 2014, Cuma günü saat 14: 00'de Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü Süleyman Demirel Kültür Merkezi, 30 Ağustos Salonu'nda ve saat 19: 00'da Konya Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezi'nde iki ayrı oturum halinde düzenlenecek.

AnadoluJet'in Çanakkale Savaşı'nın 100. yılı sebebiyle, Çanakkale 2015 - 100. Yıl Koordinasyon Merkezi ile birlikte projelendirdiği "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" Çanakkale, Ankara, Kayseri, Trabzon ve Samsun'un ardından Konyalılarla buluşuyor.

Çanakkale Savaşı'nın az bilinen yönlerini fotoğraflar yardımı ile aktararak o dönemi adeta tekrar yaşatan "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri", Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel'in anlatımı ile Mevlana şehri Konya'da Çanakkale şehitlerini anıyor.

Konya Valiliği, Meram Belediyesi ve Selçuk Üniversitesi'nin destekleri ile düzenlenecek bu özel program için THY Konya Satış Müdürü Ahmet Postalı ile AnadoluJet Satış ve Pazarlama Ekibi Konya Valisi Sayın Muammer Erol'u makamında ziyaret ederek, AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri projesi hakkında bilgi verdi ve 26 Aralık 2014 Cuma günü, saat 14: 00'de Selçuk Üniversitesi Alaeddin Keykubat Kampüsü, Süleyman Demirel Kültür Merkezi, 30 Ağustos Salonu'nda ve saat 19: 00'da Meram Belediyesi Konevi Kültür Merkezi'nde iki ayrı oturum halinde düzenlenecek etkinliğe davet etti.

Böyle anlamlı bir konuda program düzenleyen AnadoluJet'i kutlayan Erol; programa katılacağını belirterek Konya halkının da katılmaktan mutluluk duyacaklarını ifade etti.

Oturumların ilki üniversite öğrencilerine yönelik gerçekleşecek. Akşamki etkinlik ise halka açık olarak düzenlenecek. Etkinlik kapsamında Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi de katılımcılarla buluşacak. Kapanışta ise Talha Uğurluel kitaplarını imzalayacak.

AnadoluJet ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Selçuk Üniversitesi Çanakkale Zaferi Meram Belediyesi Konya Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title