Haberler

Anadolujet'le Çanakkale Sohbetleri

Sivas'ta, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" programı düzenlenecek.

Sivas'ta, Çanakkale Zaferi'nin 100. yıl dönümü dolayısıyla "AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri" programı düzenlenecek.

Anadolujet'ten yapılan yazılı açıklamaya göre, Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi ve Cumhuriyet Üniversitesinin desteğiyle düzenlenecek AnadoluJet'le Çanakkale Sohbetleri programı, 3 Mart 2015 Salı günü saat 14.00'de Cumhuriyet Üniversitesi Kültür Merkezi'nde, saat 19.00'da Fidan Yazıcıoğlu Kültür Merkezi'nde iki ayrı oturum halinde gerçekleşecek. Söyleşiler, halka açık ve ücretsiz olacak.

AnadoluJet'in, Çanakkale Zaferi'nin 100. yılı sebebiyle, Çanakkale 2015 - 100. Yıl Koordinasyon Merkezi ile projelendirdiği sohbetler, Çanakkale Zaferi'nin destansı hikayesini ve savaşın bilinmeyenlerini anlatıyor. Tarihçi, Yazar Talha Uğurluel'in anlatımıyla düzenlenen sohbetler kapsamında Çanakkale Savaşı fotoğraflarından oluşan özel bir sergi de katılımcılarla buluşuyor. Projenin anlatıcısı Talha Uğurluel ise kapanışta kitaplarını imzalıyor.

Şimdiye kadar 7 binden fazla kişiyle buluşan proje, Sivas'ın ardından; İzmir, Kahramanmaraş, Diyarbakır, Kars, Edirne, Van, Gaziantep ve Erzurum'un da olduğu pek çok şehri ziyaret ederek, halkla buluşacak.

Kaynak: AA / Yerel

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi Çanakkale Zaferi Talha Uğurluel Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title