Haberler

AnadoluJet Altıncı Yılını 23 Nisan Coşkusuyla Kutlayacak

Güncelleme:

AnadoluJet, altıncı kuruluş yıl dönümünü Ankara'ya gelecek ilkokul öğrencileriyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nda kutlamaya hazırlanıyor.

AnadoluJet, 23 Nisan ve çocuk odağında gerçekleştireceği altıncı kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında altı ilden Ankara'ya gelecek ilkokul öğrencileriyle Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutlamaya hazırlanıyor. Dopdolu içeriğiyle dikkat çeken programda; Atatürk ve çocuk temasını işlediği 'SAAT' kitabı ile Kültür Bakanlığı'ndan birincilik ödülü alan Aylin Süer de özel bir imza günü düzenleyecek.

Halkın havayolu AnadoluJet, aynı zamanda kuruluşunun altıncı yıl dönümü olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı büyük bir coşkuyla kutlamaya hazırlanıyor. Sektörde altıncı yılını dolduran AnadoluJet, ülkemiz için en anlamlı günlerden biri olan 23 Nisan tarihine denk gelen kuruluş yıldönümünde 23 Nisan ve çocuk teması ile miniklerin yaşadığı coşku ve mutluluğu kendi haklı gururu ile birleştiriyor.

Altıncı kuruluş yıl dönümü kutlamaları kapsamında altı farklı ilden gelecek çocuklara Ankara'da dolu dolu bir 23 Nisan özel programı hazırlayan AnadoluJet, gün boyu düzenleyeceği aktivitelerle ilkokul öğrencilerine tam bir bayram havası yaşatacak.

Ankaralı ilkokul öğrencilerinin yanı sıra Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Trabzon, İstanbul ve İzmir'den AnadoluJet'in davetlisi olarak Ankara'ya gelecek çocuklar hem Ankara'daki önemli tarihi ve kültürel mekanları gezecek hem de AnadoluJet Çocuk Tiyatrosu ve kitap okuma etkinliği ile eğlenceli saatler geçirecek.

AnadoluJet'in 23 Nisan özel programı; Esenboğa Havalimanı gezisi ile başlayacak. Esenboğa Havalimanı'nı yetkililer eşliğinde gezecek ilkokul öğrencileri bir havalimanının günlük işleyişi hakkında bilgi alacak. Ardından bir uçağın kokpit bölümünü ziyaret edecek öğrenciler AnadoluJet'in deneyimli pilotlarına uçaklar ve pilotluk mesleği hakkında merak ettikleri soruları soracak. Çocuklar ayrıca Dünya Kitap Okuma Günü dolayısıyla kendilerine hediye edilecek; AnadoluJet sponsorluğunda basılan, Aylin Süer'in kaleme aldığı Atatürk ve çocuk konulu 'SAAT' kitabını uçak içinde uçuş ekibiyle birlikte okuyacak. Yazar Aylin Süer de çocuklara katılarak onlara 'SAAT' adlı kitabından bazı pasajları aktaracak.

Anlamlı imza günü

Programın öğlenden sonraki bölümünde AnadoluJet Çocuk Tiyatro'sunun "Lambanın Sihri Hezarfen'in Fikri" adlı oyununu izleyecek çocuklar, oyun bitiminde Saat kitabının yazarı Aylin Süer ile tiyatro salonunda düzenlenecek özel bir imza gününde tekrar bir araya gelecek.

AnadoluJet'in 23 Nisan ve çocuk odağında gerçekleştirilecek altıncı kuruluş günü kutlamaları kapsamında öğrencilerle buluşacak Aylin Süer, Kültür Bakanlığı tarafından birincilik ödülüne layık görülen ve ilk baskısı geçtiğimiz yıllarda Kültür Bakanlığı tarafından yapılan 'SAAT' kitabını imzalayarak, öğrencilerin kitap hakkında merak ettikleri soruları yanıtlayacak.

Gerçek olaylardan yola çıkan ve tarihi belgelere dayanılarak hazırlanan 'SAAT' kitabı, Atatürk'ü ve onun evrensel çocuk sevgisini ele alıyor. İlköğretim çağındaki çocuklara kaynak kitap olarak önerilen eserin, 2015'te sinema filmi olarak çocukların karşısına çıkarılması planlanıyor. Türkiye'nin ve dünyanın Atatürk odaklı, ilk gençlik ve çocuk filmi olmaya hazırlanan 'SAAT', 1930'lu yılların Türkiye'si ile günümüz arasında kültürel ve sosyal bağlar kurarak geleceğin büyüklerine önemli etik mesajlar veriyor.

AnadoluJet'in 23 Nisan temalı altıncı yıl kutlamaları Anıtkabir gezisi ile devam edecek. Program, öğrencilerin gerçekleştireceği Armada Çocuk Müzesi ziyareti ile son bulacak.

AnadoluJet uçuşları ve sosyal sorumluluk projeleri ile ilgili ayrıntılı bilgiye www.anadolujet.com resmi internet sitesinden ve 444 2 538 numaralı çağrı merkezinden ulaşabilirsiniz.

Kaynak: KurumsalHaber.com / Basın Bültenleri

Mustafa Kemal Atatürk Kültür Bakanlığı 23 Nisan Basın Bültenleri Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title