Haberler

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Grup Müsabakaları Gümüşhane'de Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Grup müsabakaları 11 ilin takımlarının katılımıyla Gümüşhane’de başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı, Spor Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Grup müsabakaları 11 ilin takımlarının katılımıyla Gümüşhane'de başladı.

Aydın Doğan Spor Salonunda 24-26 Aralık tarihleri arasında kız ve erkek gruplarında ayrı ayrı yapılacak olan müsabakalar öncesinde seramoni töreni düzenlendi.

Törene Belediye Başkanı Ercan Çimen, Vali Yardımcısı İsmail Özkan, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan ile 11 ilden turnuvaya katılan 400'e yakın sporcu ve teknik heyet katıldı.

İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende yaptığı konuşmada kendisinin de sporun içerisinde olan birisi olduğunu belirten Belediye Başkanı Ercan Çimen, tüm sporcu ve teknik heyeti Gümüşhane'de ağırlamaktan dolayı mutlu olduklarını söyledi. Başkan Çimen, Belediye olarak bu yıl kendilerinin de hentbol takımı ile ligde mücadele ettiklerini de kaydederek turnuvada emeği geçen herkese teşekkür etti. Çimen, sporcuların güzel anılarla Gümüşhane'den ayrılmaları temennisinde de bulundu.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü İsrafil Aslan da Türkiye genelinde üçüncüsü yapılan turnuvanın Gümüşhane'de ilk kez yapıldığına dikkati çekerek, turnuvanın kazasız, belasız, sakatlık yaşanmadan güzel anılarla sonlanmasını diledi.

Günde 8 müsabakanın yapılacağı turnuvada mücadele edecek olan iller ve grupları şöyle: Erkekler A grubu: Artvin, Ardahan, Bayburt, Trabzon, Erkekler B grubu: Tokat, Erzincan, Gümüşhane, Erzurum, Erkekler C grubu: Giresun, Ordu, Rize. Kızlar A grubu: Tokat, Erzincan Giresun, Kızlar B grubu: Trabzon, Erzurum, Rize, Kızlar C grubu: Artvin, Gümüşhane, Ordu. - GÜMÜŞHANE

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

İsmail Özkan Aydın Doğan Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title