Haberler

Anadolu Yıldızlar Ligi Hentbol Grup Müsabakaları Artvin'de Başladı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğühce düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi Hentbol Grup müsabakaları, Artvin'de başladı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Genel Müdürlüğühce düzenlenen Anadolu Yıldızları Ligi Hentbol Grup müsabakaları, Artvin'de başladı.

Çoruh Üniversitesi Spor Salonu'nda başlayan grup müsabakalarının açılış törenine, Vali Yardımcısı Mutlu Almalı, Artvin Çoruh Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aydın Tüfekçioğlu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Artvin Çoruh Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Yılmaz Altun, Artvin Çoruh Üniversitesi Sportif Daire ve Kültür Başkanı Kaya Erdem, AK Parti İl Başkanı Erkan Balta, Hentbol Milli Takım Antrenörü Hakan Dinler, antrenörler ve sporcular katıldı.

Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürü Bahattin Yetim, Türkiye'nin 81 ilinde, 10 branşta 20 bin sporcuyla Anadolu Yıldızlar Ligi Projesi'nin başlatıldığını, Artvin'de de hentbol branşında Tokat, Ordu, Giresun, Trabzon, Gümüşhane, Bayburt, Rize, Artvin, Ardahan, Erzurum, Erzincan olmak üzere 11 ilden kız ve erkek toplam 22 takım ve 352 sporcunun katıldığını belirterek, projeyle milli takıma yeni sporcular kazandırmak ve en önemlisi Türkiye Olimpik Hazırlık Merkezleri Projesine sporcu seçilmesinin amaçlandığını söyledi.

Müsabakaların 3 gün süreceğini ifade eden Yetim, "Bu projeyi Spor Genel Müdür Yardımcısı iken geliştiren, oluşturan ve hayata geçiren, bugün de aramızda misafir olarak bulunan Mehmet Kocatepe'ye teşekkür ediyorum. Artvin'de spor tesisi son yıllarda ciddi miktarda arttı. Gelişen tesisler iş yükümüzü artırdığı gibi hizmet imkanlarımızı da artırıyor" diye konuştu.

Anadolu Yıldızları Ligi hentbol eleme müsabakalarında, grubunda ilk ikiye giren takımlar Düzce'de yapılacak final müsabakalarına katılacak. - Artvin

Kaynak: AA / Yerel

Aydın Tüfekçioğlu Kaya Erdem Ak Parti Artvin Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title