Haberler

Anadolu Üniversitesi'nde Mezuniyet Töreni

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Mezun olan öğrencilerle röportaj Mezuniyet töreninden görüntüler Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'ın konuşması Mezuniyet töreninden görüntüler - AÖF'den mezun olan bin 200 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinden (AÖF) mezun olan bin 200 öğrenci için tören düzenlendi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Mezun olan öğrencilerle röportaj

Mezuniyet töreninden görüntüler

Anadolu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan'ın konuşması

Mezuniyet töreninden görüntüler - AÖF'den mezun olan bin 200 öğrenci düzenlenen törenle diplomalarını aldı

Anadolu Üniversitesi (AÜ) Açıköğretim Fakültesinden (AÖF) mezun olan bin 200 öğrenci için tören düzenlendi.

AÜ İki Eylül Kampüsü Posuk Spor Salonunda gerçekleşen tören, AÜ Rektörü Prof. Dr. Naci Gündoğan, rektör yardımcıları, senato, yönetim kurulu üyeleri, öğretim elemanları ve öğrencilerin, öğrenci velilerini ve yakınlarını selamlamasıyla başladı.

Prof. Dr. Gündoğan, İstiklal Marşı'nın okunması ve saygı duruşunda bulunulmasının ardından yaptığı konuşmada, Açıköğretim sisteminin 30 yılı aşkın bir geçmişe sahip olduğunu söyledi.

Açıköğretim sisteminde iki buçuk milyona yakın öğrencinin bulunduğunu belirten Gündoğan, "Açıköğretim sistemi bu güne kadar Türk eğitim sistemine çok önemli katkılar sağlamıştır. Dağdaki çobandan, üniversitede öğretim üyelerine, hapishanelerdeki mahkumlardan şirket ve kamu yöneticilerine uzanan geniş ve bir yelpazeye sahiptir. Açıköğretim sistemi, eğitimde fırsat eşitliğine paha biçilmez katkılar sunmaktadır." diye konuştu.

Konuşmaların ardından 10. Yıl Marşıyla birlikte mezunlara diplomaları verildi.

Öğrenciler Fatih Erkoç'un konserinin ardından keplerini havaya atarak mezuniyet sevinci yaşadı.

Törene, Eskişehir Vali Yardımcısı Günhan Yazar, AK Parti Eskişehir Milletvekili Emine Nur Günay, CHP Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer, Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Gönen, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Üniversitesi Gündoğan Eylül Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title