Haberler

Anadolu Sigorta Orta Karadeniz Yeni Ofisine Taşındı

Güncelleme:

Geçtiğimiz yıllarda genel müdürlük binasını Kavacık'a taşıyıp tüm genel müdürlük birimlerini bir araya toplayan Anadolu Sigorta, yenilenme çalışmalarına devam ediyor.

Şirket, sigortalılarına daha iyi hizmet vermek amacıyla Samsun'da bulunan Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğünü yeni ofisine taşıdı. Düzenlenen açılış törenine Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer, Yönetim Kurulu Üyeleri, Genel Müdür Musa Ülken, Orta Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Ceylan'ın yanısıra Samsun Büyük Şehir Belediye Başkan Vekili Turan Çakır, Anadolu Sigorta'nın bölge acenteleri ve Türkiye İş Bankası şube müdürleri de katıldılar.

Sigortalılarına en iyi, en hızlı ve en kaliteli hizmeti vermek amacıyla çalışmalarını sürdüren, genel müdürlük binasının ardından bölge müdürlüğü binalarını da yenilemeye devam eden Anadolu Sigorta son olarak Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü'nü yeni ofisine taşıdı. Açılışın hemen öncesinde ise yeni Bölge Müdürlüğünde yapılan ilk toplantıda, Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Üyeleri bir araya geldi.

Yapımı sırasında çalışanların da fikirlerine önem verilen ve çalışan memnuniyeti baz alınarak tasarlanan Bölge Müdürlüğü, şehrin merkezi bir konumunda yer alıyor. Giriş katında çalışma ofisleri olan binanın bir alt katında ise, 50 kişilik bir eğitim salonu yer alıyor. 510 m2 alana sahip olan ofiste, 6 ve 8 kişilik olmak üzere 2 adet toplantı salonu, geniş bir açık ofis çalışma alanı bulunuyor.

Yaklaşık 3 ay süren projelendirme ve tadilat sürecinin ardından hizmete açılan yeni ofiste sosyal alanlardan iklimlendirme sistemlerine, akustik koşullardan ergonomi kriterlerine kadar her nokta detaylıca düşünülerek uygulandı.

Açılış törenindeki konuşmalarda ilk sözü Anadolu Sigorta Yönetim Kurulu Başkanı Caner Çimenbiçer aldı. Anadolu Sigorta'nın 90 yıla ulaşan köklü geçmişine vurgu yapan Çimenbiçer, ülkenin her köşesine erişen hizmet ağının, Anadolu Sigorta'yı güçlü yapan özelliklerinden birisi olduğunu vurguladı. Çimenbiçer; "Bugün Samsun'da gerçekleştirdiğimiz bu açılış ile Anadolu Sigorta'nın Karadeniz'deki mevcudiyetini daha da güçlendiriyoruz" diye konuştu.

Sonrasında kürsüye gelen, Anadolu Sigorta Genel Müdürü Musa Ülken, Orta Karadeniz Bölge Müdürlüğü çatısı altında Anadolu Sigorta'nın 114 profesyonel acente ve 58 İş Bankası şubesi ile sigortalısına hizmet verdiğini vurguladı. Ülken; "2013 yılında genel müdürlük binamızla başladığımız yenileme çalışmalarımıza bölge müdürlüklerimizle devam ediyoruz. Amacımız tüm arkadaşlarımızın teknolojik koşullara uygun, modern ve fonksiyonel bir ortamda çalışmalarını sağlarken aynı zamanda sigortalılarımızı da en iyi koşullarda ağırlamak ve hızlı, kaliteli hizmet sunmak" diye konuştu.

Açılışta ev sahipliği de yapan Orta Karadeniz Bölge Müdürü Ömer Ceylan ise konuşmasında Samsun'daki sigortalılık potansiyel hakkında bilgi verirken, şehirdeki üretimin araç sigortaları ağırlıklı olarak sürdüğünü söyledi. Samsun'un liman kenti olmasından dolayı gelişme potansiyelinin yüksek olduğunu, son yıllarda inşa edilen özel hastaneler ve konut projeleriyle ekonomisini çeşitlendirdiğini belirten Ömer Ceylan, bu durumun gelecekte sigortalılığa da yansımasını beklediklerini ifade etti.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Anadolu Sigorta Turan Çakır Karadeniz Samsun Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title