Haberler

Anadolu Osb'den Ostim'e Davet

Anadolu Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Kutsi Tuncay, Anadolu OSB'nin, gerek OSTİM'de uygulanan kümelenme modeli gerekse diğer alanlarda faaliyet gösteren firmalar için son derece uygun olduğunu belirtti.

OSTİM Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Aydın ve Başkan Yardımcısı Sıtkı Öztuna, Tuncay'ın daveti üzerine ile Anadolu OSB'de incelemelerde bulundu ve bilgi aldı.

Firma sahiplerini bölgelerinde yatırım yapmaya davet eden Tuncay, OSB'de yatırım amaçlayan firmalar için Anadolu OSB'nin, elektrik, doğalgaz, telekomünikasyon gibi altyapı işlerini bitirerek cazip hale getirdiği bölgenin gerek OSTİM'de uygulanan kümelenme modeli gerekse diğer alanlarda faaliyet gösteren firmalar için son derece uygun olduğunu ifade etti.

Günümüzde OSB'lerin gerek sanayi alanında yatırımcının karşısına çıkan sorunların aşılmasına gerekse toplumsal sorunların azaltılmasına  çok büyük katkılar sağlayabileceğini belirten Tuncay, son rakamlara göre, sadece Ankara'da işsiz sayısının yaklaşık 100 bin olduğunu, OSB'lerin gelişmesi ile bu sayının çok düşeceğini dile getirdi.

Orhan Aydın, Hüseyin Kutsi Tuncay ve beraberindekiler, kayıtlı ve planlı bir model ile Ankara'yı geliştirmek, zenginleştirmek ve kalkındırmanın arayışına devam edeceklerini de aktardı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Organize Sanayi Bölgesi Orhan Aydın Kutsi Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title