Haberler

Anadolu'nun Venedik'i Eskişehir Baharda Daha Güzel

Güncelleme:

Bu hafta sonu rüya gibi bir tatil kaçamağı yapmak için Anadolu'nun Venedik'i Eskişehir'e ve çiniler diyarı Kütahya'ya gitmeye ne dersiniz?

Porsuk Çayı kıyısında tekne turu yaparken Eskişehir'in eşsiz manzarasına karşı çayınızı yudumlayabilir, Osmanlı konakları ve ahşap oymacılığının özel eserlerini gezerek kendinizi nostalji rüzgarında hissedebilirsiniz. Müze severler ve tarih yolculuğuna çıkmak isteyenler için Kurşunlu Camii, Cumhuriyet ve Karikatür Müzeleri görülmesi gereken yerlerden.

Gezinin devamında; Kütahya'da, adını Frigyalıların ünlü kahramanı Azandan alan Aizonai Antik kentini ve dünyanın ilk borsa binasının bulunduğu ünlü Zeus tapınağını görebilir, Arnavut kaldırımlarıyla meşhur Germiyan'ın daracık sokaklarında hoş bir gezintiye çıkabilirsiniz. Hıdırlık Tepesi, Kütahya Kalesi, Ulu Camii ve Çini Müzesi diğer görülecek yerler arasında. Sevdikleriniz için ise Eskişehir lületaşı ve Kütahya seramiklerinden almayı unutmayın.

Her cumartesi çıkışlı, 1 gece 2 gün süren tur yalnızca 139 TL'den başlayan fiyatlarla…

Kaynak: Bültenler / Güncel

Odunpazarı Eskişehir Venedik Kütahya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title