Haberler

Anadolu Lisesi Öğrencilerinin Mezuniyet Sevinci

Beypazarı'ndaki Nurettin Karaoğuz Vakfı Anadolu Lisesinden 2013-2014 döneminde mezun olan öğrenciler kep fırlatarak mezuniyet coşkusu yaşadı.

Mezuniyet gecesine İlçe Milli Eğitim Müdürü Ayhan Işık, okul müdürü Ahmet Akkol, eski müdür Recai Küren, okul müdürleri, öğrenciler ve öğrenci yakınları katıldı.

Mezuniyet töreninde konuşan Akkol, "Bu gecenin haklı gururu ile yaşayan, kalpleri heyecanla çarpan ve sizlerden emanet olarak aldığımız evlatlarınıza birer ebeveyn olarak hizmet ederek, onları daha kendinden emin, ne istediğini bilen, hedefleri için cesaretle hareket eden, bilgili, görgülü, yaşamı seven, yaşatmayı görev bilen sevgi dolu bireyler olarak, sizlere büyük bir mutluluk ve heyecan içerisinde tekrar takdim ediyoruz" dedi.

Okullarında 520 öğrencinin eğitim gördüğünü hatırlatan Akkol, "2013-2014 eğitim öğretim döneminde okulumuzdan 117 öğrenci mezun oluyor. Bu öğrencilerimize bundan sonraki öğrenim yaşamlarında bahtları açık, zihinleri açık bir gelecek dilerim" ifadesini kullandı.

Konuşmanın ardından okulu birincilikle bitiren Sena Püsküllüoğlu tarafından okul yaş kütüğüne plaket çakıldı. Gecede, okulun açıldığı günden bugüne kadar dereceyle mezun olan öğrencilerin hangi meslek dallarında oldukları birer birer tanıtıldı.

Ardından mezun olan öğrenciler hep birlikte havaya keplerini fırlatarak mezun olmanın sevincini yaşadı. - Ankara

Kaynak: AA / Yerel

Ayhan Işık Beypazarı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Serik Belediyesi hangi parti? Serik Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? İşte 2019 İstanbul Serik yerel seçim sonuçları! Pazartesi bankalar açık mı? Seçimden sonra Pazartesi bankalar çalışıyor mu, saat kaça kadar çalışıyor? 29 MART BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU YAYINLANDI: Bu hafta neler var? Bu hafta BİM'e hangi ürünler geldi? İstanbul'da yangın mı var? İstanbul'da nerede, ne yangını var son dakika! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 29 Mart Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Moritanya'da bir kadın evlenmek istiyorsa kaç kilo olmalıdır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Basketbol tarihinde bir oyuncu kariyerinde en fazla toplam kaç sayı atmıştır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! Dünyanın en uzun öküzü günde kaç litre su içer? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 29 Mart 2024 Cuma! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! RESİMLİ HAYIRLI CUMALAR MESAJLARI | Hadisli Cuma mesajı! En güzel resimli cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları En yeni Cuma mesajları neler? Kısa, ayetli ve anlamlı Cuma mesajları hangisi? EN İYİ CUMA MESAJLARI: Whatsapp, Facebook Ayetli, resimli, kısa Cuma mesajları! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 29 Mart AFAD ve Kandilli deprem listesi! 29 Mart Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 29 Mart 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title