Haberler

Anadolu Lisesi Öğrencilerinden, Engelli Kardeşlerine Büyük Duyarlılık

Kocaeli Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmenleri tarafından Sabancı Kültür Merkezi’nde düzenlenen sergi ve müzik şöleninde yapılan sürpriz engellileri sevindirdi.

Kocaeli Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Görsel Sanatlar öğretmenleri tarafından Sabancı Kültür Merkezi'nde düzenlenen sergi ve müzik şöleninde yapılan sürpriz engellileri sevindirdi.

Yahya Kaptan Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmenleri Arzu Boyacı ve Ali Yıldız, yıl boyunca yapılan öğrenci etkinliklerinde hazırlanan ürünleri, Sabancı Kültür Merkezi'nde açtıkları sergide ziyaretçilerin beğenisine sundular. Serginin ardından müzik şöleniyle ziyaretçileri ağırlayan öğretmenler, etkinliğin 10 Mayıs Engelliler Haftası'na denk gelmesi nedeniyle bir farkındalık çalışması da yaptılar. Müzik şöleninin ardından sahneye çağrılan ve aralarında Atlantis Özel Eğitim ve Rehabilitasyon öğrencilerinin de bulunduğu engellilere günün anısına madalya verildi.

Düzenlenen madalya törenin ardından ise tüm katılımcılar Sabancı Kültür Merkezi bahçesine çıkarak "Bir engeli de sen kaldır" sloganıyla gökyüzüne balon uçurdular. - KOCAELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ali Yıldız Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title