Haberler

Anadolu Kulübü: Bize Hiçbir Suçlama Gelmedi

Önceki Gün Gazetemizde Yayımlanan "Anadolu Kulübü'nde Bahşiş Savaşı" Başlıklı Haberle İlgili Olarak Anadolu Kulübü Şu Açıklamayı Yaptı: "Kulübümüz İçin Suç Duyurusunda Bulunan Erkan Kemaloğlu 1998 -21 Aralık 2008 Tarihlerinde Yönetim Kurulu Murahhas Azası Görevinde Bulunmuştur.

ÖNCEKİ gün gazetemizde yayımlanan "Anadolu Kulübü’nde bahşiş savaşı" başlıklı haberle ilgili olarak Anadolu Kulübü şu açıklamayı yaptı: "Kulübümüz için suç duyurusunda bulunan Erkan Kemaloğlu 1998-21 Aralık 2008 tarihlerinde yönetim kurulu murahhas azası görevinde bulunmuştur. Tüzüğümüz ve yönetim kurulu görev dağılım kararlarına göre geçmişten bugüne kadar murahhas üye Büyükada şubemizin her türlü faaliyetlerinden sorumlu olup, tek yetkili üyedir. Bugüne kadar yönetim kurulumuza gerek murahhas azadan gerekse denetçilerden iddia edilen hususlar hakkında her hangi bir suçlama gelmemiştir. Kemaloğlu, genel kurulda yeniden yönetim kuruluna seçilemeyince bu iddiaları ortaya atmıştır."

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Ekonomi

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title