Haberler

Anadolu Kültürü Karşıyaka'nın Standında Buluştu

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)’na katılan ve stant açan Karşıyaka Belediyesi tarafından sergilenen zeybek, horon ve Aşuk ile Maşuk gösterileri ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'na katılan ve stant açan Karşıyaka Belediyesi tarafından sergilenen zeybek, horon ve Aşuk ile Maşuk gösterileri ziyaretçilerin beğenisini kazandı.

Bu yıl 85. kez düzenlen İzmir Enternasyonal Fuarı (İEF)'na katılan Karşıyaka Belediyesi bu kez de Anadolu'nun farklı renklerini aynı stantta buluşturdu. En dikkat çeken stantlar arasında yer alan Karşıyaka Belediyesi'nin 180 metrekarelik dev standı, ziyaretçilerden yoğun ilgi görürken, hemen hemen her gün farklı tarzda etkinlikler düzenleniyor. Her gün binlerce ziyaretçiyi ağırlayan stantta, farklı yörelere ait zeybek, horon ve Aşuk ile Maşuk gösterileri büyük beğeni kazandı. Hüseyin Mutlu Akpınar da eşi ve çocuklarıyla birlikte gösterileri izleyenler arasındaydı.

Stantta ayrıca, Karşıyaka Oda Orkestrası dinletisi ve minik sporcuların jimnastik gösterileri de ziyaretçilerden tam not aldı. Karşıyaka Belediyesi'nin 3. hol giriş kapısının yanında yer alan standındaki 8 ayrı iletişim noktası da fuarın en kalabalık noktası oldu.

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar ise, şu açıklamalarda bulundu:

"Fuarın açılışından bu yana standımıza, hizmetlerimize gösterilen ilgi ve alaka bizleri çok mutlu etti. Yerel yöneticilik adına hayata geçirdiğimiz yatırımları anlatırken, insanların güzel vakit geçirmelerini de amaçlıyoruz. Birlik ve dayanışmaya ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde, Anadolu'nun farklı renklerini standımızda yansıtmak da oldukça keyifliydi. Herkesi bekliyoruz." - İZMİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hüseyin Mutlu Akpınar Karşıyaka İzmir Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title