Haberler

Anadolu Hayat Emeklilik Yazılım Alt Yapısını Yeniliyor

Güncelleme:

Bireysel Emeklilik ve Hayat sektörünün öncü şirketi Anadolu Hayat Emeklilik, temel sigortacılık yazılımlarını yenilemek üzere büyük bir dönüşüm projesi başlattı.

Anadolu Hayat Emeklilik, başlattığı proje ile müşterilerine daha kaliteli ve hızlı hizmet sunmak amacıyla, başta ürün geliştirme, uygulama ve operasyon olmak üzere tüm süreçlerini daha etkin ve verimli şekilde yönetmeyi hedefliyor.

Anadolu Hayat Emeklilik, kapsamlı yurt içi ve dışı piyasa araştırmalarının sonucunda, temel sigortacılık paketi için çözüm ortağı olarak merkezi Sofya/ Bulgaristan olan Fadata AD firmasını seçti. Ayrıca, küresel danışmanlık firması EY'nin (Ernst & Young) Atina ve İstanbul ofisleri de proje de görev alacak. Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu, Genel Müdür Yardımcısı Haldun Aydoğdu, Fadata AD Genel Müdürü Anri Levi ile Ernst & Young Atina ofisi ortaklarından Lampros Gkogkos'un katıldığı imza töreni 17 Mart 2014 tarihinde gerçekleştirildi.

Sözleşmenin imzalanmasının ardından, proje ekiplerinin ilk toplantısına katılan Anadolu Hayat Emeklilik Genel Müdürü Mete Uğurlu, projeyi başarı ile tamamlayacak bilgi, tecrübe ve insan kaynağına sahip olduklarını ve bu dönüşüm ile sektördeki öncü konumlarının daha da güçleneceğini belirtti. Uğurlu'nun ardından konuşan Anri Levi, Fadata'nın Türkiye pazarına büyük önem verdiğini, sektöre lider şirket Anadolu Hayat Emeklilik ile girmelerinin kendilerini onurlandırdığını belirtti.

Anadolu Hayat Emeklilik Hakkında

Bireysel Emeklilik ve Hayat Sigortaları alanlarında hizmet sunan Anadolu Hayat Emeklilik, 1990 yılında "Türkiye'nin ilk hayat sigortası şirketi" olarak kuruldu. Halka açık ilk ve tek emeklilik şirketi olan Anadolu Hayat Emeklilik, Birikimli Hayat Sigortaları ve Bireysel Emeklilik Sistemi ile en büyük fon yaratan şirket olma özelliğini taşıyor. Genel Müdürlüğü İstanbul'da bulunan Şirketin; İstanbul, Ankara, Adana, Bursa, İzmir, Antalya ve Trabzon'da Bölge Müdürlükleri ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Şubesi bulunuyor. Anadolu Hayat Emeklilik sayısı 350'yi aşan direkt satış ekibi, 300'e yakın özel acentesi ve Türkiye İş Bankası, Anadolubank ve Albaraka'nın toplam bin 500'ü aşan banka şubeleri aracılığıyla hizmet sunuyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Bulgaristan İstanbul Sofya Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title