Haberler

Anadolu Gençlik'ten Yaz Kursları Futbol Turnuvası

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Temsilciliği tarafından geleneksel hale getirilen yaz kursları arası futbol turnuvası yapıldı.

Anadolu Gençlik Derneği(AGD) Manavgat Temsilciliği tarafından geleneksel hale getirilen yaz kursları arası futbol turnuvası yapıldı. AGD tarafından 8 takımın katılımıyla düzenlenen geleneksel yaz kursları arası futbol turnuvası büyük çekişmeye sahne oldu.

Turnuvaya AGD Yazet takımı, Külliye Cami, Ayşe Kasapoğlu Cami, Demirciler Cami, Hasan Fehmi Boztepe Cami, Hocaoğlu Cami, Emek Cami ve Dikmen Palamut Cami takımları katıldı. Turnuvanın açılışında, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Baturalp Eliçevik, AGD Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli ve cami imamları ile AGD yöneticileri hazır bulundu. Finale Külliye ve Demirciler Cami takımları katılırken birinciliği Demirciler Cami göğüsledi.

Geleneksel yaz kursları arası futbol turnuvasının bu yıl 4'üncüsünü düzenlediklerini belirten AGD Manavgat Temsilcisi Mehmet Gayretli, "Turnuvamıza katılan tüm takımlara, cami imalarımıza çok teşekkür ediyorum. Turnuvadaki amacımız yaz kurslarına katılan öğrencileri bir araya getirmek, kaynaştırmak, spora teşvik etmekti. Güzel bir organizasyon, güzel bir turnuva oldu. Amacımız imanlı ve şuurlu bir gençlik yetiştirmek. Önümüzdeki yıllarda da geleneksel turnuvamız devam edecek" diye konuştu.

Her türlü spor organizasyonuna destek verdiklerini ifade eden İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Baturalp Eliçevik, "İlçede her türlü spor organizasyonuna destek vermeye çalışıyoruz. AGD'nin de bu güzel etkinlikte gençleri bir araya getirerek sportif faaliyet düzenlemesinden dolayı tebrik ediyorum. AGD'nin çalışmalarını taktirle takip ediyorum. İmanlı, sağlıklı ve sportif bir gençlik yetiştirme çabalarını görüyorum. Bu yüzden AGD Manavgat Temsilcisi ve yönetimini gençliğe ve spora katkılarından ötürü teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Anadolu Gençlik Derneği Mehmet Gayretli Hasan Fehmi Manavgat Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title