Haberler

Anadolu Gençlik Derneği Yeni Yıla Alternatif "Mekke" Kutlamasıyla Girdi

Güncelleme:

Anadolu Gençlik Derneği, 5 ilde yılbaşı kutlamalarına alternatif olarak, Mekke'nin fethini kutladı. Kutlamalarda ilahiler okundu, karete yapıldı ve mehter marşı söylendi.

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) yılbaşı kutlamalarına karşı alternatif olarak Mekke'nin fethini kutladı. Uşak, Sivas, Bursa, Konya ve Adana'da düzenlenen törenlerde Mekke'nin fethinin önemi üzerinde duruldu, fetih programları sonrası ilahiler okundu. Derneğin İstanbul Fatih Şubesi'nin Ali Emiri Kültür Merkezi'nde düzenlediği "Mekke'nin Fethi" gecesi, hafız Beytullah Özdemir'in Kur'an-ı Kerim okumasıyla başladı.



"MEKKE'NİN FETHİ HALKIN HAKİMİYETİDİR"

Program, AGD Fatih Şubesi Başkanı Osman Oktar'ın konuşmasıyla devam etti. Oktar, Mekke'nin fethinin çile, özlem ve sevda olduğunu belirterek, "Mekkenin fethi, güven, sabır, zafer ve kurtuluştur. Mekke'nin fethi, iman, ilim, itaat, teslimiyet, huzur ve sevinçtir. Mekke'nin fethi halkın hakimiyeti ve şahlanışı, batılın ise yok oluşudur" dedi.

KORO HALİNDE İLAHİLER OKUNDU

Mekke'nin Fethi programına, AGD Fatih Kurucu Başkanı Necmettin Sarıcaoğlu, eski AGD Fatih İlçe Başkanı Mehmet Emin Kızıltepe, Saadet Partisi Fatih ve Bakırköy ilçe yöneticileri ile çok sayıda davetli katıldı. Gecede, Fatih Anadolu Gençlik Derneği üyesi bir grup genç koro halinde ilahiler okudu.



SPOR MÜSABAKALARI DÜZENLENDİ

Uşak'ta, Mekke'nin fethinin 1385'inci yıl dönümü dolayısıyla etkinlik düzenlendi. AGD spor kulübünün gösterisinin ardından program 2014 Dünya Kur'an-ı Kerim Güzel Okuma birincisi Nebi Yaşar'ın Kur'an-ı Kerim okumasıyla devam etti.

FETİHİ MEHTERAN TAKIMI İLE KUTLADILAR

Bursa'da, Mekke'nin Fethi'nin 1385. yıl dönümü dolayısıyla Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'nde, Anadolu Gençlik Derneği (AGD) ve Milli Gençlik Vakfı (MGV) Bursa Şubesince program düzenlendi. Programda Mehteran Takımı gösteri sundu.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Mekke 3. Sayfa Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Bugün Star TV'de Görümce filmi ekranlara geliyor. Filmin başlamasıyla birlikte izleyiciler, Görümce nerede çekildi? Hangi il ve ilçede çekildi? Görümc ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Görümce filmi konusu nedir? Görümce filmi oyuncuları ve Görümce özeti! Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 157. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! 24 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 24 Nisan 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 24 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 24 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 24-25 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! 24 Nisan 2024 Yemekteyiz yarışmacısı Merve kimdir? Merve kaç yaşında, nereli? Zuhal Topalla Yemekteyiz yarışmacısı kim? CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 24 Nisan altın fiyatları yükseldi mi? CANLI maç izle! (TÜM MAÇLAR) Canlı şifresiz donmadan HD maç izle! 24 Nisan günün maçları nereden izlenir? YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta?
500

Yorumlar (4)

ULUSAL SPOR MU NEDİR?:

KARATE NEDİR ANLAMADIM? NE GEREK VAR BÖYLE BİR GECEDE?

5
2
yanıtYanıtla
hak:

Bu ne simdi? Sasirdilar artik iyice, hersey sov oldu.

5
1
yanıtYanıtla
birtek agd varMobil-ANDROID:

Noel değil fetih. .iyiki varsın agd. ..

3
0
yanıtYanıtla
81 il 600 noktaMobil-ANDROID:

Türkiye mekke dedi resmen

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title