Haberler

Anadolu Fotoğraflarına 36 Bin Lira Ödül

Kültür ve Turizm Bakanlığınca bu yıl 16'ıncısı düzenlenen Devlet Fotoğraf Yarışması, Anadolu'nun renklerini yansıtan en iyi fotoğraf karelerini bir araya getirecek "Anadolu'da İnsan ve Yaşam", "Anadolu'da Doğal Hayat", "Anadolu'da Tarihi Yapılar" ve "Deneysel Çalışmalar" kategorilerindeki yarışmaya başvurular, 18 22 Ağustos'ta yapılabilecek.

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından düzenlenen "16. Devlet Fotoğraf Yarışması", Anadolu'nun renklerini yansıtan en iyi fotoğraf karelerini bir araya getirecek.

Fotoğraf sanatçılarını desteklemeyi ve fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını amaçlayan yarışma, "Anadolu'da İnsan ve Yaşam", "Anadolu'da Doğal Hayat", "Anadolu'da Tarihi Yapılar" ve "Deneysel Çalışmalar" kategorilerinde düzenlenecek.

Her kategoride ödüle layık görülen 3 ayrı fotoğrafa, üçer bin liralık başarı ödülleri verilecek. Toplamda 36 bin lira ödülün dağıtılacağı yarışmada, sergilenmeye layık görülen 20 eser, Eylül ayında İzmir'de sanatseverlerle buluşacak.

Yarışmaya katılmak isteyenler, fotoğraflarını 18-22 Ağustos'ta, Güzel Sanatlar Genel Müdürlüğüne posta veya kargo yoluyla teslim edebilecek.

Yarışma hakkında detaylı bilgiye "www.kulturturizm.gov.tr" ve "www.guzelsanatlar.gov.tr" internet adreslerinden ulaşılabilecek. - Ankara

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title