Haberler

Anadolu Efesli Basketbolcu Doğuş Balbay Açıklaması

"Ivkovic gibi efsane bir antrenör ile çalışmak takımımızdaki en gencinden en tecrübelisine tüm oyuncular için çok büyük bir şans" "Hedefimiz hem Türkiye Ligi hem de Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek.

Anadolu Efes Basketbol Takımı'nın milli oyuncusu Doğuş Balbay, takımın başına getirilen Sırp başantrenör Dusan Ivkovic ile çalışmanın kendileri için büyük bir şans olduğunu söyledi.

Lacivert-beyazlı kulübün internet sitesinde röportajı yayımlanan Doğuş Balbay, A Milli Takım kampından ayrıldıktan sonra Anadolu Efes'in Slovenya'daki kampına dahil olduğunu belirterek, "Takımdaki arkadaşlık ortamımız çok iyi. Çalışma disiplini ve detaylara verdiğimiz önem tüm kamp boyunca üst seviyedeydi. Kampta takım olarak çok çalıştık. Slovenya kampı bizim için çok verimli geçti" ifadelerini kullandı.

Başantrenörleri Dusan Ivkovic'in tecrübelerinden yararlanmaya çalışacaklarını dile getiren milli basketbolcu, şunları kaydetti:

"Öncelikle böyle efsane bir antrenör ile çalışmak takımımızdaki en gencinden en tecrübelisine tüm oyuncular için çok büyük bir şans. Biz de hocamızdan ve onun tecrübelerinden faydalanmak için onun anlattığı detaylara çok büyük bir önem veriyoruz ve sahada uygulamaya çalışıyoruz. Milli takımlardan aramıza katılacak arkadaşlarımız ile beraber takımımızın kimyası ve sinerjisi artacak. Antrenörümüzün bize anlattığı detayları ve takımımıza uygulatmak istediği sistemi en iyi şekilde öğrenip tüm sezon boyunca sahaya yansıtmak için çok çalışıyoruz. Bu sezon başlamadan önce de alışkanlık edinmemiz gereken bir konu tabii ki kazanmak."

Slovenya kampında oynadıkları 4 hazırlık maçının 3'ünü kazandıklarını anlatan Doğuş Balbay, iyi hazırlanarak Türkiye Basketbol Ligi ve THY Avrupa Ligi başlamadan hatalarını en aza indirmeye çalışacaklarını ifade etti.

Doğuş Balbay, Türkiye Basketbol Ligi'nde yapılan iyi transferlerle çok güçlü takımların kurulduğunu vurgulayarak, "Kıyasıya bir mücadele olacak. Bizim hedefimiz her zamanki gibi ligi en üst sırada tamamlamak ve tabii ki hem Türkiye Ligi hem de Türkiye Kupası'nı müzemize götürmek. Avrupa Ligi'nde zor bir gruptayız. Orada da her maça adım adım konsantre olarak ilerlemek ve önümüzdeki engelleri aşarak Dörtlü Final'e kalmak istiyoruz" şeklinde görüş belirtti. - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Türkiye Kupası Dusan Ivkovic Doğuş Balbay Slovenya Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title