Haberler

    Anadolu Bilişim Hizmetleri Veri Merkezi Alanında Sektöre Nasıl Katkı Sağlıyor?

    DataCenter Dynamics Türkiye Konferansı 2014' de Wise TV, kameralarına konuşan Anadolu Bilişim Hizmetleri Sales & Marketing Atakan M. Karaman: 'Anadolu Bilişim Hizmetleri yaklaşık 35 yıldır bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir firma ve son 10 yılda yaptığı atılımlarla tam bir bilişim hizmetleri şirketi konumuna geldi.

    DataCenter Dynamics Türkiye Konferansı 2014' de Wise TV, kameralarına konuşan Anadolu Bilişim Hizmetleri Sales & Marketing Atakan M. Karaman : 'Anadolu Bilişim Hizmetleri yaklaşık 35 yıldır bilgi teknolojileri alanında faaliyet gösteren bir firma ve son 10 yılda yaptığı atılımlarla tam bir bilişim hizmetleri şirketi konumuna geldi.

    Üç alanda faaliyet gösteriyoruz. Bir tanesi veri merkezi hizmetleri ve üzerindeki katma değerli servisler. İkincisi kurumsal uygulamalar dediğimiz ERP, CRM, uygulama geliştirme ve share point tarzında teknolojik gelişmeler yapıyoruz. Üçüncü birimimizde de paket yazılım programları geliştiriyoruz ve bunları müşterilerimize satıyoruz.' dedi.

    Etkinlikte ki katılımcıların hemen hemen hepsinin konularında uzman olduğunu belirten Karaman, fuara katılmaktan çok mutlu olduklarını söyledi.

    Kaynak: Wise.tv / Ekonomi

    Türkiye Karaman Ekonomi Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title