Haberler

    Anadolu Ateşi - Kıvılcım

    Dünyaca ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi, 26 Mart'ta muhteşem çocuk gösterisi Kıvılcım ile Mall of İstanbul Sahne'sinde.

    Dünyaca ünlü dans topluluğu Anadolu Ateşi, 26 Mart'ta muhteşem çocuk gösterisi Kıvılcım ile Mall of İstanbul Sahne'sinde...

    Çocuklar kadar gençlerin ve yetişkinlerin de büyük bir keyifle izleyeceği 'Kıvılcım', Anadolu Ateşi'nin yeni gösterisi olarak sahnede. Türkiye'nin ilk profesyonel çocuk dans topluluğu olan 'Kıvılcım', 4-12 yaş aralığında 80 yetenekli çocuktan oluşuyor. Bu muhteşem dans gösterisi için çocuklar, 2 bin çocuk arasından sınavla seçildiler. Projenin çalışmaları 2 yıl sürdü ve çocuklar haftada 5 gün, günde 6 saat prova yaptı.

    Türkiye'nin İlk Profesyonel Çocuk Grubu

    "Kıvılcım" gösterisinde çocuklar, Anadolu Ateşi'nin efsaneleşmiş 90 dakikalık performansındaki koreografinin yanı sıra, içinde akrobasi ve yeni koreografilerin de bulunduğu bir gösteri ile sahneye çıkacaklar. Anadolu topraklarının zenginliklerinden derlenen koreografi, etnik ve modern dans kurgusu ile sahneye taşınacak.

    Anadolu Ateşi ve Troya gösterileri gibi yurt içi ve yurt dışında pek çok turneye katılarak kültürümüzü dünyaya tanıtacak.

    Çocukların küçük yaşlarda sanatla tanışmalarını, dünyaya bakış açılarını sanat ile harmanlamalarını sağlayacak olan gösteri, her yaştan izleyici için, Anadolu Ateşi ve Troya gibi defalarca izlenen, her seferinde yeniden keşfedilen bir sanat ritüeline dönüşecek.

    Detaylar :

    İl : İstanbul

    İlce : Başakşehir

    Mekan : Mall of İstanbul MOİ Sahne

    Mekan Adresi : Mall of İstanbul AVM, Kat: 4

    Başlangıç Saati : 26.03.2017 18: 30: 00

    Bitiş Saati : 26.03.2017 20: 30: 00

    Kategori : Anadolu Ateşi - Kıvılcım

    Tür : Sahne Sanatları

    Ücretlimi? : Hayır

    Kaynak: Etkinlik.io / Kültür Sanat

    İstanbul Türkiye Kültür Sanat Haberler

    Bakmadan Geçme

    Üsküdar- Samandıra metro hattı neden çalışmıyor? Üsküdar- Samandıra metro hattında kaza mı oldu? Şevket Çoruh'a Arka Sokaklar'a geri mi dönüyor? Arka Sokaklar'a ne zaman geri dönecek? 1 Mayıs'ta Taksim meydanında kutlama yapılacak mı? Vali açıklama yaptı mı? 24 Nisan'da okullar tatil mi? 24 Nisan tatil mi? 24 Nisan'da okullar tatil olacak mı? ANKARAGÜCÜ- BEŞİKTAŞ MAÇI: ZTK maçı ne zaman, nerede oynanacak? Ankaragücü- Beşiktaş maçı izle! 1 Mayıs'ta Taksim Meydanı açık mı? 1 Mayıs kutlamalarına izin verilecek mi? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç öldü mü? Hasan Kılıç neden öldü, kaç yaşındaydı? Hasan Kılıç kimdir? İsmailağa Cemaati'nin lideri Hasan Kılıç nereli, kaç yaşında? MOTORİNE İNDİRİM Mİ GELİYOR? Motorine ne kadar indirim geliyor? GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI! Müge Anlı'da büyük yüzleşme! Kocasını terk edip büyüttüğü üvey oğluyla kaçan kadın ne dedi, olay ne? Hande Sarıoğlu ve Yağmur Çevik neden kavga etti, olay ne? ARTO BİLE AYIRAMADI! Devlet Bahçeli ve Mehmet Şimşek arasında gerginlik! Mehmet Şimşek ilk açıklamasında ne dedi? "Yerel halk" tartışması ne? Cem Yılmaz kaç yaşında? Cem Yılmaz'ın uzun yaşama sırrı ne? Mustafa Kemal Atatürk'ün ÇOCUKLAR için söylediği sözler! Atatürk, çok sevdiği çocuklara ne dedi? Üsküdar- Samandıra metro hattında arıza! M5 METRO ARIZALI MI? Üsküdar metrosunda ne arıza var, ne zaman giderilecek?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title