Haberler

Anadolu Ajansına "Gönül Elçileri Medya Ödülü"

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: Katılımcılardan detaylar Konfederasyon Başkanı Ziyan Sözen'in konuşması Gazi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Süleyman Büyükberber'in konuşması Anadolu Ajansı'nın ödülünü Esra Kireçci'nin alması Anadolu Ajansına "Gönül Elçileri Medya Ödülü" Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu ile Gazi Üniversitesince düzenlenen sertifika programı kapsamında "Gönül Elçileri Medya Ödül"leri verildi Anadolu Ajansı ödüle layık görülen medya kuruluşları arasında yer aldı Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu ile Gazi Üniversitesince düzenlenen sertifika programı kapsamında, Anadolu Ajansına "Gönül Elçileri Medya Ödül"ü verildi.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:

Katılımcılardan detaylar

Konfederasyon Başkanı Ziyan Sözen'in konuşması

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Süleyman Büyükberber'in konuşması

Anadolu Ajansı'nın ödülünü Esra Kireçci'nin alması Anadolu Ajansına "Gönül Elçileri Medya Ödülü"

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu ile Gazi Üniversitesince düzenlenen sertifika programı kapsamında "Gönül Elçileri Medya Ödül"leri verildi

Anadolu Ajansı ödüle layık görülen medya kuruluşları arasında yer aldı

Anadolu Köy Korucuları ve Şehit Aileleri Konfederasyonu ile Gazi Üniversitesince düzenlenen sertifika programı kapsamında, Anadolu Ajansına "Gönül Elçileri Medya Ödül"ü verildi.

Konfederasyon Başkanı Ziyan Sözen, Gazi Üniversitesi Rektörlük binasındaki "Geçici Köy Korucuları Seminer ve Sertifika Programı Ödül ve Sertifika Takdim Töreni"nde, Ankara'daki terör saldırısına değinerek, terörün her zaman, her yerde, beklenmedik bir zamanda umutları, hayalleri ve yarınları söndürdüğünü belirtti.

Saldırının gerçekleştiği yere gidip, karanfil bıraktıklarını belirten Sözen, saldırıda hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara da acil şifa diledi.

Gazi Üniversitesinde köy korucularına eğitim verildiğini ve bu törenle korucuların sertifikalarını alacağını belirten Sözen, üniversiteye yapılan katkılar nedeniyle teşekkür etti.

Koruculuk mesleğinin önemine değinen Sözen, şunları kaydetti:

"Koruculuk Güneydoğu ve Doğu Anadolu bölgelerinin sigortası ve şah damarıdır. Korucuların tayin hakları yoktur, oradan ayrılıp başka yerlere gitme hakları yoktur. Korucular, ölümle burun buruna olmalarına rağmen orada yaşamayı tercih etmişlerdir. Devletimizin yanında olmayı, ay yıldızlı bayrağımızı dalgalandırmayı, camilerimizde ezanımızı susturmamayı tercih ederek, canları pahasına bu mücadeleyi sürdürmüşler ve bu uğurda da bin 664 şehit, 3 binin üzerinde gazi vermişlerdir."

"Bu, bizim milli bir görevimiz"

Gazi Üniversitesi Rektörü Prof Dr. Süleyman Büyükberber de sertifika töreninde emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Gazi Üniversitesi her zaman devletin milli politikalarını titizlikle takip eden, vatana, millete hiçbir hata yapılmamasını temin etmek için uğraşan bir üniversitedir. Bu, bizim milli bir görevimiz" dedi.

Konuşmaların ardından sertifika programında emeği geçenlere ödül verilirken, konfederasyonca da basın kuruluşlarına "Gönül Elçileri Medya Ödül"leri takdim edildi.

Anadolu Ajansı'nın ödülünü, Anadolu Ajansı Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Kazancı adına Kurumsal İletişim Direktörü Esra Kireçci aldı.

Törene, Kalkınma Bakan Yardımcısı Yusuf Coşkun, İçişleri Bakanlığı Kamu Düzeni ve Güvenliği Müsteşarı Muhammed Dervişoğlu, İçişleri Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Aziz Yıldırım, AK Parti milletvekilleri ve davetliler de katıldı.

Öte yandan katılımcılar Ankara'daki terör saldırısı nedeniyle yakalarına siyah kurdela taktı.

Kaynak: AA / Güncel

İçişleri Bakanlığı Gazi Üniversitesi Anadolu Ajansı Politika Güncel Haberler

title