Haberler

Anadolu Ajansı 97 Yaşında - Sağlık Bakanı Akdağ

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Anadolu Ajansı artık hem Türkiye'de hem bütün dünyada güvenilir haberciliğin, manalı haberciliğin adresi oldu.

Sağlık Bakanı Recep Akdağ, "Anadolu Ajansı artık hem Türkiye'de hem bütün dünyada güvenilir haberciliğin, manalı haberciliğin adresi oldu. Bu başarılarının devamını temenni ediyorum." dedi.

Akdağ, Anadolu Ajansı (AA) muhabirine yaptığı açıklamada, bugün kuruluş yıl dönümü olan AA'nın 97 yıllık büyük bir armada olduğunu belirtti.

AA'nın son zamanlarda başarılarının üzerine başarı katan bir kurum olduğunu ifade eden Akdağ, "Başta çok değerli Anadolu Ajansı Genel Müdürü Şenol Kazancı Bey olmak üzere bütün Anadolu Ajansı çalışanlarını tebrik ediyorum. Anadolu Ajansı artık hem Türkiye'de hem bütün dünyada güvenilir haberciliğin, manalı haberciliğin adresi oldu. Bu başarılarının devamını temenni ediyorum." diye konuştu.

Akdağ, gittikleri her yerde AA çalışanlarıyla karşılaştıklarını vurgulayarak, "Türkiye'nin en uzak köşelerine de gitsek şu anda Erzurum'un en uzak ilçelerinden birinde Karaçoban'dayız, her yerde Anadolu Ajansı vazifesini mükemmel şekilde yerine getiriyor. Tüm çalışanlara sağlık, afiyet diliyorum." ifadeleri kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Anadolu Ajansı Türkiye Akdağ Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title