Haberler

Anadolu Ajansı 95 Yaşında

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Gümüşhane Belediye Başkanı Ercan Çimen, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 95. yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Çimen, mesajında, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün talimatıyla Kurtuluş Savaşı'nın ilk yıllarında kurulan AA'nın, bir asra yaklaşan geçmişi ve birikimiyle habercilik alanında köklü ve seçkin bir kuruluş olmasının yanı sıra güvenilir, tarafsız, etik ve hızlı habercilik anlayışıyla dünyanın en saygın haber ajanslarından olduğunu belirtti.

AA'nın dünyadaki saygın ajanslardan biri olmasının kendilerini memnun ettiğini vurgulayan Çimen, şöyle devam etti:

"Habercilik alanında güçlü bir marka olan AA'nın yüksek hizmet kalitesi, ulusal ve uluslararası seviyedeki geniş haber ağı ve farklı dillerdeki yayınlarıyla gösterdiği gelişme hepimizi memnun etmektedir. Anadolu Ajansı, öncü ve örnek kuruluş olarak basının gelişmesine önemli katkılar sağlamasının yanında doğru haber, kaliteli görüntü ve birbirinden eşsiz fotoğraflarıyla yurt içi ve dışında güvenilir haber kaynağıdır. Başarıları ile onur duyduğumuz milli haber ajansımızın, daha pek çok başarıya imza atacağı, önümüzdeki süreçte daha da gelişeceği inancıyla AA'yı, bugüne kadar başarıyla yürütmüş olduğu hizmetlerinden dolayı tebrik ediyorum."

Çimen, haber akışını 95 yıldır aksatmadan güvenilir, tarafsız, etik, hızlı habercilik anlayışıyla sürdüren AA'nın 100'üncü yılına emin adımlarla yürüdüğüne dikkati çekerek, AA yönetimi ve çalışanlarına başarılar diledi.

Kaynak: AA / Yerel

Mustafa Kemal Atatürk Anadolu Ajansı Ercan Çimen Gümüşhane Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title