Haberler

Anadolu Ajansı 94 Yaşında

Güncelleme:

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 94. yılı dolayısıyla açıklamalarda bulundu.

Saruhanlı Kaymakamı Erdoğan Kanyılmaz, Anadolu Ajansı'nın, dünya çapında yayın yapan gazete ve televizyonlarda yer alan haberleriyle uluslararası saygın ve güvenilir bir kurum haline geldiğini belirtti.

Kanyılmaz, Anadolu Ajansı'nın (AA) kuruluşunun 94. yılı dolayısıyla yaptığı açıklamada, AA'nın, Türkiye'nin sesi, soluğu ve dünyaya açılan penceresi olduğunu ifade etti.

Dünyanın önde gelen haber ajansları ile yarışan AA'nın 94 yıllık başarılı bir geçmişe sahip olduğuna işaret eden Kanyılmaz, şunları kaydetti:

"Mustafa Kemal Atatürk'ün direktifiyle kurulan Anadolu Ajansı'nın 94. yılını kutluyorum. Haberlerini sürekli takip ettiğim Anadolu Ajansı, doğru tarafsız ve hızlı habercilik anlayışıyla devletimizin dış ülkelerdeki imajını ve saygınlığını da en iyi şekilde temsil etmeyi başarmıştır. Anadolu Ajansı, dünya çapında yayın yapan gazete ve televizyonlarda yer alan haberleriyle uluslararası saygın ve güvenilir bir kurum haline gelmiştir."

Saruhanlı Belediye Başkanı Yaralı

Saruhanlı Belediye Başkanı Hüseyin Yaralı ise Anadolu Ajansı'nın kuruluşunun 94. yılını en içten dilekleriyle kutladığını dile getirdi.

Anadolu Ajansı'nın sadece habercilik alanında değil, Türkiye'nin dünyaya tanıtımında önemli bir misyonu yerine getirdiğini belirten Yaralı, "Ülkemizin 94 yıldır sesi ve soluğu olan ajansın 100. yıl vizyonu kapsamında hedeflediği başarılara da ulaşacağına inanıyorum. Anadolu Ajansı'nı gelecek yıllarda dünyanın en büyük ilk üç haber ajansı arasında görmeyi arzu ediyoruz. Çünkü hem Anadolu Ajansı hem de Türkiye bunu hak ediyor" ifadelerini kullandı. - Manisa

Kaynak: AA / Yerel

Hüseyin Yaralı Anadolu Ajansı Saruhanlı Türkiye Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title