Haberler

Ana Sınıfından Yıl Sonu Sergisi

Manisa’nın Kula ilçesi Sandal Mahallesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Manisa'nın Kula ilçesi Sandal Mahallesi Cumhuriyet İlköğretim Okulu Anasınıfı tarafından yıl sonu sergisi düzenlendi.

Serginin açılışı İlçe Kaymakamı Murat Güven, Garnizon Komutanı Yüzbaşı Erkan Enginar Belediye Başkanı Hüseyin Tosun, İlçe Milli Eğitim Müdürü Raşit Çarpan ve veliler tarafından yapıldı.

Açılış öncesi minik öğrencilerin gösterileri açılışa katılanlar tarafından ayakta alkışlandı. Sergide yer alan çalışmaları dikkatle inceleyen Kaymakam Güven, "Çocuklarımızın yaratıcılıklarının eseri olan bu güzel çalışmaları görmek bizleri gururlandırıyor. Özverili çalışmalarından dolayı tüm öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyorum." diyerek öğrenciler ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Ana Sınıfı Öğretmeni Sezin Dedeoğlu, "11 öğrencimiz ile birlikte yapmış olduğumuz faaliyetleri sergilemek istedik. Sandal Cumhuriyet İlköğretim Okulu Ana sınıfı olarak ilk defa böyle bir organizasyon gerçekleştirdik. Bu serginin hazırlanmasında emeği geçen başta öğrenciler, okul müdürüm, idarecilerimiz, öğretmen arkadaşlarım ve velilerimize teşekkür ediyorum" dedi. - MANİSA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Murat Güven Kula Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title