Haberler

Ana Renkler'den "Sanatla Yaşamak" Sergisi

Güncelleme:

Ataşehir Belediyesi Ana Renkler projesi kapsamında eğitim gören kursiyerlerin "Sanatla Yaşamak" isimli yılsonu sergisi açıldı.

Resim Sergisi'nin açılışı Ataşehir Belediyesi Başkan Yardımcısı Hüseyin Hışman, Ataşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Volkan Aslan ve kursiyerler tarafından 20 Mayıs Cuma günü saat 18.00'da Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu'nda gerçekleştirildi.

Sergi açılışında konuşan Hüseyin Hışman, "Ana Renkler Resim Kursu, kadınları sadece yaşama dahil etmiyor, onlara yaşama sevincini de sunuyor. Bu gün burada gerçekten nasıl bir emek harcandığı açıkça görülmektedir. Tüm kursiyerlerimizin emeğine, ellerine sağlık. Her birinizi canı gönülden tebrik ediyorum, çalışmalarınızda başarılar diliyorum" dedi.

Yıllardır çok isteyip de bir türlü gerçekleştiremedikleri hayallerine Ataşehir Belediyesi sayesinde kavuştuklarını dile getiren kursiyerler, "Hiçbir şey bilmeyerek başladığımız bu işte, değerli hocamız Özge Kara'ya ve bizlere bu çalışma ortamını hazırlayan ve imkan veren Ataşehir Belediyesi'ne teşekkür ediyoruz" dediler.

Ana Renkler projesinin kurucusu ve CHP İstanbul Milletvekili Gamze Akkuş İlgezdi de kursiyerlere bir kutlama mesajı göndererek, "Bu yıl altıncısı düzenlenen Ana Renkler Projesi'nin Sanatla Yaşamak Sergisi'ne Cumhuriyet Halk Partisi'nin Antalya'daki değerlendirme kampı nedeniyle katılamıyorum. Kadının mücadelesini her alanda destekleyen, emek veren ve üreten herkesin yanında olan Ataşehir Belediyesi başta olmak üzere, parmaklarıyla dünyaları rengarenk boyayacak ve barışı getirecek kadınlarımıza emeklerinden dolayı teşekkür ediyor, bu anlamlı geceye katılan tüm misafirlerimize de sevgi ve selamlarımı sunuyorum" dedi.

"Sanatla Yaşamak" Sergisi, 29 Mayıs 2016'ya kadar Ataşehir Belediyesi Cemal Süreya Sergi Salonu'nda 10.00 ile 22.00 saatleri arasında ziyaretçilere açık olacak.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Cumhuriyet Halk Partisi Ataşehir Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title