Haberler

Ana Okulundan Bezay Ay Derneği'ne Ziyaret

Malatya’da 91. Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu öğrencileri, Beyaz Ay Derneği’ni ziyaret etti.

Malatya'da 91. Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu öğrencileri, Beyaz Ay Derneği'ni ziyaret etti.

91. Dev Öğrenci Sevgi Anaokulu Müdür Yardımcısı Serkan Şahin, Beyaz Ay Derneği'ni ziyaret ettiklerini, bu ziyaretlerin çocuklar açısından çok anlamlı olduğunu belirtti.

Şahin, Malatya Değerler Eğitimi Projesi'nin (MADEP) bu ayki temasının 'Hoşgörü-Farklılıkları Kabullenme' olduğunu, kendilerinin bu projeyi okullarında hassasiyetle uyguladıklarını ve çocukların bu değeri hayata geçirmesinde ve bu yönde gelişmesinde, Beyaz Ay Derneği'ne yapmış oldukları bu ziyaretin çok faydalı olacağını söyledi.

Şahin, dernek üyelerinin öğrencilere balon hediye ettiklerini; öğretmen ve bazı personellerin katıldığı dernek ziyaretinin çocukları ziyadesiyle mutlu ettiğini dile getirdi.

Dernek ziyaretine giden öğrencilerden Begüm Erdoğan ise, "Yolda gördüğümüz görme engelli birine yardım ederek onu karşıya geçirmemiz gerektiğini öğrendik. Oradaki herkesi çok sevdik, onlarda bize iyi davrandılar" dedi. - MALATYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Beyaz Ay Derneği Malatya Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title