Haberler

Ana Ocağı'na Sürpriz Ziyaret

Güncelleme:

TRT ekranlarında unutulan birçok değerimizi hatırlatmaya hazırlanan Ana Ocağı tüm çevrelerin dikkatini çekmeye devam ediyor.

Aralık ayında ekranlara "merhaba" demeye hazırlanan ve TRT 1 ekranlarında hafta içi hergün izleyicileriyle buluşacak olan Ana Ocağı setini Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Bakan Yardımcısı Çiğdem Erdoğan Atabek ve Sakarya Valisi Hüseyin Avni Coş ziyaret etti.

Sakarya'nın Serdivan ilçesine bağlı Beşevler köyündeki 50 dönüm üzerine kurulan çiftliğinde çekimleri gerçekleştirilen Ana Ocağı'nı devlet kademesinin önemli isimleri ziyaret ederek başarılar diledi.

Programın yapımcısı Erhan Öz ve akademisyen Prof.Dr Aydın Ziya Özgür tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Atabek ve Vali Coş çiftlikte incelemelerde bulundu. Programın geniş kitlelere ulaşarak büyük dikkat çekeceğine inandığını vurgulayan Çiğdem Erdoğan Atabek, "Ana Ocağı'ndaki annelerimizin ellerinden öpüyorum. İnşallah annelerimiz Türkiye'deki genç kızlarımıza, genç kadınlarımıza programda öğrettikleriyle örnek olacaklar. Şimdiden tüm ekibi tebrik ediyorum. İnşallah çok güzel yankı uyandırır" ifadelerini kullandı.
Vali Coş da çekimlerin Sakarya'da gerçekleştirilmesinin kente büyük bir değer katacağını vurguladı.

Çiftlikte yetiştirilen ve annelerin yaptığı doğal ürünlerin tadına bakan Atabek ve Coş, programın ilk bölümünü merakla beklediklerini söyleyerek ziyaretlerini tamamladı.

Kaynak: Bültenler / Dizi

Hüseyin Avni Coş Çiğdem Erdoğan Serdivan Sakarya Dizi Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title