Haberler

Ana Cadde Üzerindeki İş Yerini Böyle Soyup Soğana Çevirdiler

Gaziantep'te sabaha karşı kentin en işlek caddelerinden birine gelen hırsızlar buradaki iş yerini elini kolunu sallayarak soyup soğana çevirdi.

Gaziantep'te sabaha karşı kentin en işlek caddelerinden birine gelen hırsızlar buradaki iş yerini elini kolunu sallayarak soyup soğana çevirdi. Yaşananlar anbean güvenlik kamerasıyla kaydedilirken hırsızların rahat tavırları dikkat çekti.

Önceki gün sabaha karşı Kurban Baba Mahallesi Mahsuni Şerif Caddesi üzerindeki Foto Tuncer adlı iş yerinde meydana gelen hırsızlık olayı görenleri hayrete düşürdü. Kentin en işlek caddesinde bulunan iş yerini soymak için harekete geçen hırsızların bütün hareketleri anbean bir başka iş yerinin güvenlik kamerasıyla kaydedildi. Önce sokakta keşif yapan iki şüpheli daha sonra iş yeri kepenginin anahtarlarını kırıyor. Anahtarları kırdıktan sonra alarmdan çekindiği tahmin edilen hırsızlar iş yerinden ayrılarak 10 dakika sonra tekrar geliyor. Bu kez kepengi açan hırsızlardan biri iş yerinin kapısını da açarak içeri giriyor. Dışarıda kalan diğer hırsız ise arkadaşının çalışmasını kimse görmesin diye kepengi indiriyor. Bir süre sonra tekrar kepengi açan şahıslar içerde topladıkları, plazma TV, bilgisayar ekranları, bilgisayar kasaları, kameralar, fotoğraf makinaları gibi bütün eşyaları tek tek dışarı çıkarıp taşıdı. Bu sırada yoldan geçenler ise sabahın erken saatlerinde meydana gelen bu olay karşısında duyarsız kaldığı gözlendi. Saatlerce bölgeden polis otosunun da geçmemesi hırsızların daha da rahat hareket etmesine neden oldu. İş yerindeki bütün eşyaları tek tek çıkaran hırsızlar yaklaşık 40 metre taşıdıktan sonra güvenlik kamerasının açısından çıkıyor.

İş yeri sahibi Cumali Tuncer olayın şokunda olduklarını belirterek, "Burası kentin en işlek bölgelerinden ama nedense sabaha karşı yaşanan olay kimse tarafından fark edilmiyor. Güvenlik kamerasında da görüleceği gibi şahıslar gayet sakin ve rahat bir şekilde iş yerindeki bütün eşyaları boşaltıyor. Ben bu hırsızların bir an önce yakalanmasını istiyorum" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Gaziantep Politika Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title