Haberler

Amway Türkiye, Dünya Gönüllüler Günü'nde Soma'daydı

Güncelleme:

5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nde, Soma'ya giden Amway, ilköğretim ve Ortaöğretim Okullarının tamamına mini voleybol seti hediye etti.


Türkiye Voleybol Federasyonu işbirliği ile yürütülen Filenin Fidanları projesi kapsamında hediye edilen mini voleybol setleri ile sağlıklı ve zinde bir yaşamın da kapıları aralanıyor.

Bu yıl Türkiye'de 20'inci yılını kutlayan Amway, ülkemizdeki doğrudan satış sektörüne yönelik faaliyetlerinin yanı sıra sosyal sorumluluk projelerini de tüm hızıyla sürdürüyor. İçinde bulunduğu toplumlara katkı sağlamaya büyük önem veren şirket, geçtiğimiz yıl itibariyle, tüm dünyada Birleşmiş Milletler tarafından 1985'te ilan edilen 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü'nü çeşitli aktivitelerle kutluyor. Şirket bu yıl da Amway Türkiye olarak, 5 Aralık 'Dünya Gönüllüler Günü'nde, Soma'daki 50 İlköğretim ve Ortaöğretim kurumuna mini voleybol seti bağışında bulunarak, yaklaşık 12 bin öğrencinin voleybolla buluşmasını ve sağlıklı bireyler olarak yetişmelerine de imkân yarattı.
Zinde yaşam ve sağlıklı beslenme konusuna büyük önem veren Amway, geçtiğimiz yıl Türkiye Voleybol Federasyonu ile başlattığı Milli Takımlar Tedarik Sponsorluğu çalışmaları kapsamında, Filenin Fidanları sosyal sorumluluk projesini hayata geçirmişti. Filenin Fidanları projesi ile Türkiye'de 20 ilde 40 bin çocuğa voleybol kiti temin eden şirket, bu proje ile geleceğin sporcularının yetişmesine katkı sağlamayı ve voleybol sporunun daha geniş kitlelere yayılmasına fırsat yaratma hedefini taşıyor.
'Filenin Fidanları' projesini Dünya Gönüllüler Günü kapsamında Soma'da sürdüren Amway, 5 Aralık Cuma günü Soma'daki çocuklarla çok özel bir gün geçirdi. Soma Rıfat Dağ Delen Anadolu Lisesi'nde Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün ve Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi ev sahipliğinde gerçekleşen etkinliğe; Soma Kaymakamı Mehmet Bahattin ATÇI, Soma Belediyesi Başkan Yardımcısı Musa Maman, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mustafa Dikici, Soma Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Dilek Kuruçay, TVF Spor Lisesi Oyuncuları ve Amway Türkiye Serbest Girişimcileri katıldı.

Amway Türkiye Genel Müdürü Tayfun Ergün 5 Aralık Dünya Gönüllüler Günü kapsamında gerçekleştirdikleri etkinliğe ilişkin şunları söyledi: "Amway şirketi olarak faaliyetlerimizin yanı sıra öncelikli amacımız içinde bulunduğumuz toplumların daha iyi bir yaşam sürdürmesine katkıda bulunmak. Bu kapsamda, Soma ilçesindeki çocuklarımıza sağlıklı ve zinde bir yaşam için destek olmak istedik. Sağlıklı bireyler olarak büyümelerine ve zinde bir yaşam sürmelerine vesile olmasını ümit ettiğimiz bu projemizi Türkiye Voleybol Federasyonu ile ortaklaşa gerçekleştirdik. Dünya Gönüllüler Günü'nde Amway Serbest Girişimcilerinin de dahil olduğu bu özel günde Soma'da olmaktan ve çocuklarla bir araya gelmekten büyük mutluluk ve gurur duyuyoruz" dedi.

Toplantıda yaptığı konuşmada Filenin Fidanları projesinin Türkiye'deki voleybolun geleceğinde önemli bir yer tutacağını belirten Türkiye Voleybol Federasyonu Başkan Vekili Mustafa Ekşi, altyapının önemine değinerek "Hedefimiz çocukların spor sevgisini artırmak ve voleybolu küçük yaşlardan itibaren ülke geneline yayarak başarılı voleybolcular ve voleybolsever kitleler yaratmak. Amway Türkiye'nin sponsorluğunda ülkemizin farklı noktalarındaki okullara mini voleybol setleri göndererek, özellikle ilkokul ve ortaokuldaki gençlerimize voleybolu sevdirmeyi amaçlıyoruz ve bu proje kapsamında Soma'da olmaktan büyük mutluluk duyuyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Türkiye Voleybol Federasyonu Birleşmiş Milletler Soma Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title