Haberler

Amsterdam İle Aynı Zamanda 360istanbul'da

Güncelleme:

Hollanda kralı ve kraliçesi için düzenlenen ve dünyanın en büyük açık hava partisi olan King's Day, 25 Nisan akşamı 360istanbul'da kutlanacak.

360İstanbul'da sabahın ilk saatlerine kadar devam edecek King's Day'in bu seneki yıldızları ise Hollandalı ünlü DJ'ler Mac Brown ile Sam O Neall. Hardwell, David Guetta, Martin Garrix, Quintino, Laidback Luke, R3hab, Thomas Gold gibi Dj'ler tarafından desteklenen Sam O Neall ile Hollanda'nın sıradışı DJ'i Mac Brown, muhteşem performanslarıyla bir geceliğine sizlere Amsterdam'ın büyülü atmosferini yaşatacak.

Hollanda ve Türkiye arasındaki sıcak ilişkileri pekiştiren ve her yıl geleneksel olarak kutlanan bu etkinliğe, Avrupa'nın dört bir yanından İstanbul'a gelen davetliler, Türk ve Hollandalı işadamları, Hollanda merkezli şirket yetkilileri, Türkiye'de yaşayan Hollandalı aileler ve öğrenciler gibi çok geniş bir kitle katılım gösteriyor.

Kaynak: Bültenler / Güncel

David Guetta Amsterdam Hollanda Türkiye Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title