Haberler

Amrabat'ı Halife İlan Ettiler

Güncelleme:

İspanyol basını, Malaga'nın Rayo Vallecano'yu 4-0 yendiği maçın kahramanlarından biri olan Amrabat'a halife yakıştırması yaptı.

İspanya'da la ligada Malaga'nın Rayo Vallecano karşısında elde ettiği 4-0 lık galibiyetin mimarlarından biri olan Nordin Amrabat ülkede yayınlanan çok sayıda gazete tarafından haftanın karmasına seçildi. Karşılaşmada bir gol atan ve iki golünde asistliğini yapan Faslı oyuncuya köşe yazarları " senin için verdiğimiz para helal olsun" yakıştırmaları yapıldı halife ilan edildi.

MALAGA'YI ŞAHLANDIRDI

Galatasaray'dan kiralık olarak Malaga takımında forma giyen Nordin Amrabat için en ilginç başlık bölge gazetesi La Opinion de Malaga gazetesinden geldi. Gazete Amrabat'ı Endülüs bölgesinin Halifesi ilan ederek bu oyuncunun Malaga'yı şahlandırmaya başladığını idda etti.

LA LIGA'YA DAMGA VURDU

El Mundo deportivo gazetesi ise haftanın karmasında Amrabat'ı göstererek " bu hafta üç kişi la ligaya damgasını vurdu, Karim Benzama, Carlo Ancelotti ve Nordin Amrabat" sözleri etti. As gazeteside Malaga'nın Rayo'yu sahadan silen kişilerden birinin Amrabat olduğuna dikkat çekerek bu futbolcuya verilen ücretin fazlası ile kulüp kasasına girmeye başladığını öne sürdü.

AMRABAT'I BİRİNCİ SEÇTİLER

Marca gazetesi ise Malaga'nın en iyi futbolcusunu sizlerin oyları ile seçiyoruz anketi düzenledi. Ankete katılanlar Amrabat'ı % 62 oyla birinci seçtiler.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rayo Vallecano Nordin Amrabat İspanya Malaga Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (2)

yorum:

kayseride de iyi oynuyordu bi galatasary yararlanamadı !!!

18
0
yanıtYanıtla
azizz:

bence gs ye geri alıp tekrar gönderelim

10
6
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title