Haberler

Ampute Futbol Milli Takımının Antalya Kampı Başladı

Ampute Futbol Milli Takımının Antalya kampı başladı- Takım, Meksika'da 30 Kasım-8 Aralık'ta yapılacak Ampute Futbol Dünya Kupası hazırlıklarını 26 Kasım'a kadar Antalya'da sürdürecek- Teknik Direktör Köprülü: "Temennimiz, Meksika'daki bu mücadelede ülkemizi en iyi şekilde temsil edip kupayı ülkemize getirmek"ANTALYA (AA) - Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımı, Meksika'da yapılacak Ampute Futbol Dünya Kupası öncesi Antalya'da kampa girdi.

Ampute Futbol Milli Takımının Antalya kampı başladı- Takım, Meksika'da 30 Kasım-8 Aralık'ta yapılacak Ampute Futbol Dünya Kupası hazırlıklarını 26 Kasım'a kadar Antalya'da sürdürecek- Teknik Direktör Köprülü : "Temennimiz, Meksika'daki bu mücadelede ülkemizi en iyi şekilde temsil edip kupayı ülkemize getirmek"ANTALYA (AA) - Bedensel Engelliler Spor Federasyonu bünyesindeki Ampute Futbol Milli Takımı, Meksika'da yapılacak Ampute Futbol Dünya Kupası öncesi Antalya'da kampa girdi. Polonya'nın başkenti Varşova'da eylül ayında düzenlenen Polonya Eurocup'ta şampiyon olan Milli Takım, 30 Kasım-8 Aralık'ta Meksika'da gerçekleştirilecek Dünya Kupasının hazırlıklarına Kundu Turizm Bölgesi'ndeki bir otelin sahasında başladı.Teknik Direktör Halil İbrahim Köprülü, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 15'i oyuncu olmak üzere 24 kişilik kafilenin Antalya'daki çalışmalarının başladığını söyledi.Hazırlıklarının, günde çift idmanla 26 Kasım'a kadar süreceğini anlatan Köprülü, takımın moral ve motivasyonunun iyi olduğunu belirtti. Eurocup'ta iyi bir mücadele sergilediklerini, Dünya Kupası için bunu bir hazırlık turnuvası gibi değerlendirdiklerini ifade eden Köprülü, "Eksikliklerimizi, neler yapıp yapamayacağımızı gördük. Burada da bu eksikliklerimizi gideceğiz" dedi. Bireysel olarak başarılı oyunculara sahip olduklarını bildiren Köprülü, bu başarılarını Dünya Kupası'nda sahaya yansıtmak istediklerini kaydetti. Köprülü, Meksika'da 26 ülkenin katılımıyla gerçekleştirilecek şampiyonada, ABD, Japonya ve İran ile E Grubu'nda mücadele edecekleri bilgisini verdi.Dünya Kupası'na "şampiyonluk" parolasıyla hazırlandıklarını vurgulayan Köprülü, "Temennimiz, Meksika'daki bu mücadelede ülkemizi en iyi şekilde temsil edip kupayı ülkemize getirmek" diye konuştu. ..

Kaynak: AA / Spor

Polonya Köprülü Antalya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title