Haberler

Amigo Sefa Kokainden Ölmüş

Güncelleme:

Taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya'nın savcılığa ulaşan Adli Tıp Kurumu raporunda kokain zehirlenmesi sonucu vefat ettiğine yer verildi.

Taraftar grubu Genç Fenerbahçeliler'in lideri Sefa Kalya'nın ocak ayında İstanbul Taksim'de, konakladığı bir arkadaşına ait otelde ölü olarak bulunmasıyla ilgili İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen "şüpheli ölüm" soruşturması tamamlandı.

KOKAİN NEDENİYLE ÖLMÜŞ

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman'ın haberine göre, savcılığa ulaşan Adli Tıp Kurumu raporunda Kalya'nın kokain zehirlenmesi sonucu vefat ettiğine yer verildi.

TAKİPSİZLİK KARARI VERİLDİ

Rapor üzerine Sefa Kalya'nın kendi iradesiyle almış olduğu uyuşturucu maddeye bağlı olarak vefat ettiği kaydedilerek takipsizlik kararı verildi.

Kaynak: Haberler.com / Spor

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Adli Tıp Kurumu Sefa Kalya Taksim Spor Haberler

500

Yorumlar (20)

fb:

fbli olarak ölse ne olur ölmese ne olur memleketimde ne vatan evlatları şehit oluyor bir pislik eksilmiş çok mu

30
1
yanıtYanıtla
rüştü:

helal yakışır. abimde alkol komasından öldü. en şerefli ölümlerden. sigara dan ölenlere selamlar burdan. madde den ölenler diğer boş yere ölen sefillerden daha üstündür. biz içiyoruz. biz sebepsizsiziz. kendine değer katıp çoluk çocuk öldürenden, faşistlerden, İslamcılardan, ne biliyim diğer maoculardan bin kat daha şerefliyiz. biz tiryakiz biz alkoliğiz bi keşiz. herkes ölüp yok olacak ama biz yaşarken adam gibi yaşayanlarız

4
21
yanıtYanıtla
şems:

Ya varlığına bile inanmadığın ahiret ve cehennemde halin nice olacak?

yanıt9
yanıt0
Nedim:

Pis yaratik gebermissindir insallah

13
8
yanıtYanıtla
memet:

sen ne nesin olm. sen sabi misin. o adam kime ne yaptı da burda anırıyorsun

yanıt5
yanıt11
Adınızı Yazın:

BİR PİSLİK GİTTİ BİRİNİN BAŞINI YEMEDEN. . .

13
4
yanıtYanıtla
AGA:

GEREKSİZ BİRİNDEN KURTULMUŞ OLDUK.

12
4
yanıtYanıtla
zeynep:

bu ermeni asıllılar tribünlere özellikle sızarak reakabet maskesi alıtında fenerliyi gslıyı düşman gibi gösterip milli birliğe ne kadar balta vururuz derdinde. aslında düşünsek aynı ailede bile her takımı tutan var. birliği sağlaycağı yerde maç önü ve sonu kavgalarının temel sebebi bu uyuşmuş haşereler

10
5
yanıtYanıtla
Baybars:

Adam 30 yıl kokainden ya da diğer uyuşturuculardan ne bir işlem görmüş ne de bir hastane tedavisi. . . o gün gelmiş kokainden zehirlenmişmiş:):):) Akp Türkiyesinde maalesef her şey şaibeli.

3
12
yanıtYanıtla
börçe:

keko bir eksik bir fazla

12
2
yanıtYanıtla
Tüm 20 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title