Haberler

    Amerikalı Futbolcu Eloi Vasquez, Yol Kenarında Ölü Bulundu

    Güncelleme:

    Bir süredir kayıp olan ABD'li futbolcu Eloi Vasquez, yol kenarında ölü bulundu. Polis, kendisine bir aracın çarpması nedeniyle hayatını kaybettiğini duyurdu.

    Amerika Birleşik Devletleri'nin Kaliforniya eyaletindeki Berkeley Üniversitesi'nin bir süredir kayıp olan futbolcusu Eloi Vasquez, yol kenarında ölü bulundu.

    TELEFON BİRDEN KESİLDİ

    Berkeley Üniversitesi'nin futbol takımında forma giyen 19 yaşındaki oyuncu, geçen cuma gecesi Güney Kaliforniya Üniversitesi'nin erkek öğrenci birliğinin partisine katıldıktan sonra eve yürümek için partiden ayrıldı ve bir süre sonra arkadaşlarını aradı. Kısa bir konuşmadan sonra kapatıp 20 dakika sonra yine aradı. Ancak bu konuşma birden kesildi ve Eloi'den haber alınamadı.

    OTOBAN KENARINDA BULUNDU

    Eloi, kendisine bir aracın çarpması nedeniyle hayatını kaybettiği açıklandı. Fox'un haberine göre Vasquez'in cesedi ayrıldığı partinin yapıldığı üniversitenin bir mil kadar uzağında bir otoban kenarında polis tarafından bulundu.

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Amerika Birleşik Devletleri Berkeley Üniversitesi Spor Haberler

    Bakmadan Geçme

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title