Haberler

Amerikan Askerlerinin Üniformasındaki "YPG" ve "YPJ" Ayrıntısı

Güncelleme:

Suriye Demokratik Güçleri'nin Rakka'ya düzenlediği operasyon sürüyor. Fotoğraflarda ABD askerlerinin üniformalarında terör örgütleri YPG ve YPJ'nin armalarının olduğu görüldü.

Suriye'de IŞİD'in merkez olarak kullandığı Rakka kentine terör örgütü PYD'nin de içinde bulunduğu Suriye Demokratik Güçleri'nin operasyon devam ediyor. AFP'nin geçtiği fotoğraflarda, ABD askerlerinin üniformalarında YPG ve YPJ'nin armalarının olduğu görüldü.

OPERASYONA KOALİSYON UÇAKLARI HAVADAN DESTEK VERİYOR

Operasyona ABD öncülüğündeki koalisyon uçakları havadan IŞİD hedeflerini vurarak destek veriyor.

ABD ÖZEL HAREKAT BİRLİKLERİ DE KATILIYOR

Rakka'nın terör örgütü IŞİD'in elinden alınmasının hedeflendiği operasyona ABD özel harekat birliklerinin de karadan destek verdiği ortaya çıktı.

ABD ASKERLERİNİN ÜNİFORMALARINDA YPG VE YPJ'NİN ARMALARI VAR

AFP'nin geçtiği fotoğraflarda, ABD askerlerinin üniformalarında ise terör örgütü PYD'nin silahlı kanadı YPG ve YPJ'nin armalarının olduğu görüldü.

AFP'ye konuşan Suriye Demokratik Güçleri, Fetse köyünde çekilen fotoğraflardaki askerlerin, Amerikan özel harekat birliklerine mensup olduğunu doğruladı.

Kaynak: Hürriyet.

Kaynak: Haberler.com / Güncel

Suriye Rakka Dünya Güncel Haberler

500

Yorumlar (78)

aras izmir:

kürtlerin yanında olmak onurdur işidin yanında olmak nedir acaba. . . . . . . . . . . .

63
8
yanıtYanıtla
batmanlı ahmet:

kürt düşmanı ırkçı faşistler kudursanız da çıldırsanızda bir faydası yok artık :)

40
12
yanıtYanıtla
Ahum:

Manyak neyi kıskanalım he bunlarï mı kim bunlar kim ben şahsen tanïmıyorum defdol

yanıt0
yanıt11
BATMANLI AHMET:

NAZLICIM ben ne haticeye bakarım ne de neticeye sen varsın yeter ben sadece and sadece sana bakarım :D

yanıt8
yanıt4
Ahum:

Batmanlï ben ne yaptım nazu ucuyor körmüsün ben izliyorum

yanıt5
yanıt0
batmanlı ahmet:

ahum :) ikinizde yani sen ve nazlı güzel and hoş hatunlarsınızdır yani muhtemelen öylesinizdir ama malsef benim tipim değilsiniz . d. d. d

yanıt4
yanıt3
Turan:

sizin bir planınız varsa türklerinde bir planı var bunu tarihte gördünüz yine göreceksiniz avını bekleyen bir kurt gibi sizi izliyoruz

26
24
yanıtYanıtla
DUDULLULU_DUL_DUDU:

nasıl bir millet bu krütlerya . valla bitane eşşek anırsa onun bıle arkasına düşüp giderler bukadarki kaz topluluk bildiginiz kaz . onlar sizin pis kokan apuş aranızamı sevdalı. kullanıyolar sizin gibi kazları yolunacak baska kazmı var orta doguda allahın saf ırkı geberirsinizde bütün müslümanlar rahatlıga kavusur ınsallah

9
40
yanıtYanıtla
FALSOCU:

PKK NIN ANLAMI:PENTEGON KÜRDİSTAN KABRİSTANLIĞI YANİ GEBERMEK İSTEYEN PKKYA KATILIYOR. GUNDİLERİDE TÜRK ORDUSU GEBERTİYOR.

19
29
yanıtYanıtla
urfalı Türkmen:

bunlar amerikan askeri değil. onların verdiği kıyafetler ve silahlar. ypg yi kuranlar amerika ve israil. onlar amerikanın yeni maşaları. kuzey ıraktaki peşmerge amerika askeri ile aynı üniformayıgiyiyor. herkes sevdiği ile beraberdir. Türk düşmanları ortak giyinsinki biz kimi vuracağımızı çok araştırmayalım

11
35
yanıtYanıtla
Tüm 78 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title