Haberler

Amerikalı Turist Türkiye'ye Ayak Bastığı İlk Gün Gasp Edildi.

Amerikalı turisti Beyoğlu'nda kalacağı otele girerken soymaya çalışanlar ilk denemede bunu başaramadı ama takibi de bırakmadı.

Amerikalı turisti Beyoğlu'nda kalacağı otele girerken soymaya çalışanlar ilk denemede bunu başaramadı ama takibi de bırakmadı. Kısa bir süre sonra, bu kez apart otele giren 3 kişi, turistin kaldığı odayı araştırıp buldu. Kapısını kırıp girdi ve içinde 4 Bin Euro ile 3 Bin TL bulunan sırt çantasını alarak kaçtı.

2 güvenlik kamerasının an be an kaydettiği görüntülerde, soyguncular rahatlıkları ve ısrarlarıyla şaşırttı. Kaçanlardan çocuk yaşta olan 1'i yakalandı ve tutuklandı. Polis soyguna karıştıklarını belirlediği diğer 2 kişinin peşinde.

Zeki GÜNAL, İstanbul,(DHA)

Beyoğlu'nda Amerikalı bir turist kaldığı apart otelde gasp edildi. Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri 3 şüpheliden çocuk yaşta olan 1'ini yakaladı, kaçan 2 kişinin de izini sürüyor. Yakalan şüpheli tutuklanıp cezaevine konuldu.

HAVALİMANI'NDAN TAKSİYLE GELDİ

Olay geçtiğimiz Cumartesi sabahı saat 0600 sıralarında Beyoğlu Şehit Muhtar Mahallesindeki bir apart otel'de meydana geldi. Edinilen bilgiye göre Amerika'dan İstanbul'a gelen William J.Streng Havalimanından kalacağı otele taksi ile geldi

ÖNCE SOKAKTA, SONRA KALDIĞI OTELDE..

Otelin bulunduğu sokakta taksiden inen turisti 3 kişi takip etmeye başladı. William J.Streng oteline gireceği sırada arkasından yaklaşan bir kişi turistin çantasına almaya çalıştı William J.Streng durumu fark edince saldırgan kaçtı. William J.Streng otele girdikten bir süre sonra 3 kişi otele girip kapıları kontrol etti. William J.Streng'in kaldığı odayı tespit eden zanlılar kapıyı kırarak odaya girdi. Turisti bıçak çekip tehdit eden soyguncular içinde 4 Bin Euro, 3 Bin TL ve şahsi eşyaların olduğu çantayı alıp kaçtı. Kaçan soyguncuların peşinden otel koridoruna kadar çıkan William J.Streng üstünde sadece iç çamaşırı olduğu için dışarıya çıkamadı.

SOYGUNUN HER ANI GÜVENLİK KAMERASINDA

Otelin bulunduğu sokak ve otelin içini gören 2 ayrı güvenlik kamerası, soygunun her anını görüntüledi.

ŞÜPHELİLERDEN 1'İ YAKALANDI

Beyoğlu Asayiş Büro Amirliği ekipleri tarafından yürütülen çalışma sonucu yakalanan Ş. Ş. yaşı küçük olduğu için Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi. Yapılan işlemlerin ardından Adliye'ye sevk edilen şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi. Polis olaya karıştığını belirlediği 2 şüpheliyi yakalamaya çalışıyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Amerika Birleşik Devletleri Türkiye Beyoğlu Politika Güncel Haberler

title