Haberler

Amerikalı Kadın Kendisinden 59 Litre Süt Sağdı

Güncelleme:

ABD'li Mikah Duncan'ın oğlu Cash prematüre olarak doğunca, kendisinden 59 litre süt sağdı. Fazla gelen sütlerini hastaneye bağışladı.

ABD'li Mikah Duncan'ın oğlu Cash prematüre olarak dünyaya geldi. Doğduğunda o kadar küçüktü ki annesi onu kucağına bile alamıyordu.

900 gram ağırlığında doğan bebek için annesinin devamlı süt sağması gerekiyordu. Ağzı henüz çok küçük olduğu için anne sütü içemeyen Cash'e annesi zorlanarak süt sağmaya başladı. Daha sonra her 2 saatte bir süt sağmaya devam eden genç annenin sütü o kadar fazlalaştı ki hastane sütleri depolamasını tavsiye etti.

PREMATÜRE BEBEKLERE BAĞIŞLADI

Depoladığı sütler de fazla gelince Mikah Duncan güzel bir çözüm buldu.
Duncan, sütlerini anne sütü eksikliği çeken diğer bebekler için hastaneye bağışladı
Özellikle prematüre doğan bebekler için kullanılan süt sayesinde birçok bebek anne sütüne kavuştu.

Kaynak: Haberler.com / Dünya

Yaşam Dünya Haberler

500

Yorumlar (11)

NERELİ OLDUĞU BELLİ OLMAYAN ADAM:

Kardeşimde bu şekilde erken doğdu belli bir süre kuvözde kaldı sorunlar peşpeşe çıktı flör darlığı nedeniyle beslenmede zorluklar yaşadı büyüdü çok şükür ah ah gelin ibzlere sorun kerata 25 yaşında halen gözümde bebek gibi . Çok hassas bünyeleri oluyor bu tipteki çocukların özellikle anne sütü çok önem kazanıyor beslenmede. Gecemiz gündümüz yoktu öyle büyüttük kardeşimi Allahıma şükür yaşadı doktorlar umut vermediler ozaman moral olarak çökmüştük üzüntüsü ama Allah nelere kadir hep şükür ettim.

15
10
yanıtYanıtla
Alparslan34:

Davranış güzel de, kaç tane süt çocuğun var hesabını bile bilemeyeceksin. Yarın belki biri senin çocukla evlenecek süt kardeşler evlenmiş olacak. En azından sütünü verdiğin kişilerin isim listesini talep etmeli hastaneden.

20
3
yanıtYanıtla
cahilsiniz:

OLM ADAMLARIN ÖYLE DERDİ YOK. MÜSLÜMAN DEĞİLLER.

yanıt12
yanıt3
AYDINLI:

Hafız salim iyi sallamışın. SAKIN BİR DAHA BÖYLE YANLIŞ FETVALAR VERME ! OLMAZ ÖYLE ŞEY. SÜT KARDEŞLER HİÇ BİR ŞEKİLDE EVLENEMEZLER. İSLAMI ÇARPITMA. HAFIZMIŞ?

yanıt0
yanıt1
ilmihal:

süt kardeşler nikah kıyamaz

12
4
yanıtYanıtla
ESMA:

MUSLUMAN DEGİLKİ NE FARKEDER

yanıt6
yanıt1
MİRKUT:

HOLLANDA ASILLI ABD VATANDAŞI

11
4
yanıtYanıtla
Ahuma:

Yaw bu AHUM erkenmi?

0
0
yanıtYanıtla
KENDI KENDINI TATMINCI YORUMCU SEDA_31:

SEDA_31 NE AYAK BILEN VARMI?

0
0
yanıtYanıtla
KENDI KENDINI TATMINCI YORUMCU SEDA_31:

SUT KARDESLERDEN HEM RUHI, HEM BEDENI ANLASAN MUTLU BIRLIKTELIKLER OLUR.

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title