Haberler

ABD'nin Kara Listeye Aldığı Türk Vatandaşı İstanbul'da Yaşıyor

Güncelleme:

ABD'nin terör örgütlerine destek verenleri aldığı kara listedeki tek Türk vatandaşı olan ve 'Ubeyd Türki' olarak da bilinen Fatih Hasar'ın Malatya- Pütürge nüfusuna kayıtlı olmasına karşın, İstanbul'da doğup büyüdüğü bildirildi.

"ŞU ANDA İSTANBUL'DA"

ABD Hazine ve Dışişleri Bakanlıklarının kara listesinde bulunan tek Türk vatandaşı Fatih Hasar'ın (25) Malatya-Pütürge ilçesinin Çukur köyü nüfusuna kayıtlı olduğu, baba Mehmet Hasar'ın 1970'lı yıllarda köyünden İstanbul'a göç ettiği ve Fatih Hasar'ın da İstanbul'da doğup büyüdüğü kaydedildi. Hasar'ın şu anda İstanbul'un bir semtinde ikamet ettiği öğrenildi.

BABASI 70'Lİ YILLARDA GÖÇ ETMİŞ

Çukur Köyü Muhtarı Veysel Hasar, İHA muhabirine verdiği bilgide, "Köyümüzün nüfusu 3 bin civarında. Köyümüzün yarısı Hasar soyadlı, ancak ben Fatih Hasar'ı tanımıyorum. Babası 1970 ile 1980 arasında köyden İstanbul'a göç etmiş. Köyümüz 1980'den sonra başta İstanbul olmak üzere göç vermiştir ve köyde çok küçük bir nüfus kalmıştır. Yeni gençleri tanımıyorum." dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Pütürge Malatya Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (2)

HEZAX:

KATILER CENNETI TÜRKIYE CETELERIN TAMPON SEHRI MALATYA VE HEPSIDE GÖCMEN SONRADAN MALATYAMA GETIRILMIS CETE ARTIKLARI YADA EROIN TÜCCARLARI

0
3
yanıtYanıtla
hasan:

Malatya - Pöturge hakiki Kurt

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title