Haberler

Stajyer Doktor, 'Dalak Selfie'si Yüzünden Mesleğinden Oldu

Güncelleme:

Rusya'nın Kazan kentinde bir hemşire, ameliyatla dalağı alınan bir hastanın dalağıyla ameliyathanede poz verip 'selfie' çektikten sonra fotoğrafı internet üzerinde paylaşınca skandala yol açtı.

STAJYER HEMŞİRE MESLEKTEN UZAKLAŞTIRILDI

Hemşire Gulnaz Yalalova, bir apartmandan düşerek Kazan Hastanesi'nde ameliyata alınan ve ameliyatla dalağı çıkarılan 16 yaşındaki bir kızın dalağını eline alarak cep telefonuyla 'selfie' çekti. Hemşire bununla yetinmeyip o fotoğrafı internet üzerinden paylaştı. Skandalın ortaya çıkması üzerine henüz stajyer olan hemşire Yalalova meslekten uzaklaştırıldı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Rusya Federasyonu Politika Güncel Haberler

500

Yorumlar (31)

İzmir:

Tek kelime ile ifade ediyorum: ''''MAL''''

37
1
yanıtYanıtla
lazer yazici:

Asil mal bence sensin

yanıt0
yanıt0
Lazer Yazici:

Ulan yasaklar ülkesi olduk ciktik. . . Batida Ameliyati tümüyle yayinliyorlar, kimsenin kili kipirdamiyor. . . Kizcagizin basi acik diye bahane üretmisler kesin. . . Sacmaligin daniskasi

4
30
yanıtYanıtla
ttt:

Olay rusyada cereyan etmiş ama sen heralde fransadasın ???

yanıt0
yanıt0
Defne:

Gerizeklı olay Rüsya''da olmuş.

yanıt0
yanıt0
Patron:

Rusya yasaklayınca ondan süper güç oluyor derler. Türkiye yasaklasaydı yasaklar ülkesi olduk v. s. !!! sizin beyninizde ne var? Bir mıh bir atı, bir at bir suvariyi, orduyu bir ordu da Vatanı kurtarır. Biz bu mantıkla ne yapacaz. Daha kendini ifade edemeyen dışarıya özen gösteren bir halkımız var işte.

yanıt0
yanıt0
Abdi:

Cok yerinde bir karar olmus. Eglencesini yaptigi sey bir insan organi. Yazik.

26
3
yanıtYanıtla
fark:

yuh artik seyini cikardilar bu isin selfie assagi selfie yukari bu seyden gina geldi artikselfieeeeeeeeeeeee isten eder duyrulur :-)))

29
0
yanıtYanıtla
çavuş:

selfienin boku çıktı. . . işerken bile selfie çekiyorlar. .

26
0
yanıtYanıtla
osman:

dalak kafalı

19
3
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title