Haberler

Amele Birliği Başkanından Verem Savaş Derneği'ne Ziyaret

Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan ile yönetim kurulu üyelerini ziyaret etti.

Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği'ni ziyaretinde Başkan Hasan Erdoğan'ı zevkle takip edip kendilerine örnek aldıklarını söyledi. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan'ı çok eskiden tanıdığını ve kendisinin hizmetleri ile hep ön planda olduğunu belirten Yılmaz "Bugün sayın başkanı yönetim kuruluyla beraber ziyarete geldik. Kendisini 1961'de tanıdım. 1960 yılında ben ilkokula başlamıştım, o da bizim 1-2 sınıf önümüzdeydi. Çok sevdiğim bir abimdir. Onun bu heyecanı, coşkusu ve sevgisi Ereğli halkına daha fazla hizmet vermesini sağladı. Bizde onu zevkle takip ediyoruz. Kendimize örnek aldık" dedi.

AMELE BİRLİĞİNDEN VEREM SAVAŞ DERNEĞİ'NE TEŞEKKÜR

Hasan Erdoğan'ın Kandilli Beldesi'ne göğüs hastalıkları hastanesi ile sağlık meslek lisesi yapılmasını sağladığını ifade eden Yılmaz sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Köylerdeki verem taraması, iş yapabilecek kabiliyette. Çalışkan, hareket kabiliyeti yüksek ve manipülasyon yapan fazla yönetim kurulu var. Çok uzun zamandır bunu sürdürüyor. Karşısında saygıyla eğiliyorum. Teşekkür ediyorum kendisine. Bundan sonraki çalışmalarda başarılar diliyorum. Beraber coşkuyla ilerleyeceğiz. Ben şuan amele birliğinin başındayım. Bizde kendi dernek çalışmalarında, özel çalışmalarında Hasan abiye kendi üzerimize düşeni yapmaya hazırız. Ereğli'de her zaman zaten aynı yerde oturuyoruz. Ereğli'de oturan bir şahıs olarak, Amele Birliği Başkanı olarak yaptığı hizmetlerden dolayı kendisine ve yönetim kuruluna teşekkür ediyorum."

Amele Birliği Başkanı Hasan Yılmaz'ın kendilerini ziyaret etmesinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Başkanı Hasan Erdoğan ise amaçlarının hep birlikte Ereğli'ye hizmet etmek olduğunu dile getirdi. Kendilerinin Kandilli kültürü ile yetiştiğini ve o kültürü alan öğrencilerin bu gün Türkiye'nin dört bir yanında memleketine aşkla ve şevkle hizmet ettiğini söyleyen Erdoğan, Kandilli Sağlık Meslek Lisesi'ni Yılmaz'ın eşi Güleser Yılmaz'ın önerisi ile Verem Savaş Derneği olarak kurduklarını ifade etti.

ERDOĞAN: "ENGELLERE RAĞMEN KURDUĞUMUZ OKUL MEYVELERİNİ VERMİŞTİR"

Hasan Yılmaz ile her bir araya geldiklerinde "Ereğli için ne yapabiliriz, halkımıza nasıl hizmet edebiliriz, bölgemize nasıl kalıcı eserler kazandırabiliriz?" sorularının yanıtlarını bulmaya çalıştıklarını belirten Erdoğan "Gerek okul gerekse verem hastanesinin yapılmasında kendisinden ve sevgili eşi Güleser Yılmaz'dan büyük destek gördüğümü ifade etmek istiyorum. Okul yüzlerce mezun vermiştir. Yıllar önce büyük engellere rağmen kurduğumuz okul bugün meyvelerini vermektedir. Bugün Türkiye'nin böyle bir okula çok büyük ihtiyacı bulunmaktadır. Bunu hep birlikte kazandırdık arkadaşlarımızla birlikte. Dolayısıyla böyle kalıcı ve güzel eserleri ilçemize, bölgemize kazandırdığımız müddetçe biz bundan mutluluk duyuyoruz. Bunlar bir gönül ve sevda işidir. Topluma hizmet ibadettir. Hepimiz bu duygu ve düşünce içersindeyiz" diye konuştu.

"VEREM SAVAŞ DERNEĞİ YÖNETİMİ SAYGIN KİŞİLERDEN OLUŞMAKTA"

Ereğli Verem Savaş Derneği yönetiminin ilçenin saygın kişilerinden oluştuğunu ifade eden Erdoğan sözlerini şu şekilde sürdürdü; " Bildiğiniz gibi bizim derneğimizin yönetim kurulu Ereğli'de saygın kişilerden müteşekkildir. Hepside branşlarında çok güzel hizmetler yapmaktadırlar. Örnek veriyorum; bir zamanlar Türk Hava Kurumu Başkanlığı yapan Sayın Yusuf Oktay şuanda Karadeniz Ereğli Türk Kızılay Şube Başkanı. Cevdet Civelek arkadaşımız 25 yıldır buradadır ve şuanda iki dönemdir Şoförler Odası Başkanlığı yapmaktadır. Sayın İsmail Günaydın Ereğli'nin en büyük köyünün muhtarıdır. Dolayısıyla biz burada öyle politik meselelere girmeyiz." Acaba Ereğli'nin Kaptaş'ına ne kazandırabiliriz? Ormanlı'ya ne yapabiliriz? " gibi projelerle "Ereğli'ye nasıl kalıcı şeyler kazandırabiliriz?" kendi aramızda bunu tartışıyoruz. Bugün de bunlardan birin i yaşıyoruz. Sayın Başkanımızın derneğimize ziyaretinden çok memnun olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Kendileri de aynı şekilde bizim yolumuzda yürümektedirler. Mesele millete hizmettir. Bu noktada bize böyle bir ziyarette bulundukları için kendilerine teşekkür ediyorum."

Ziyarette Kdz. Ereğli Verem Savaş Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri Ereğli Şoförler Odası Başkanı Cevdet Civelek ile Süleymanbeyler Köyü Muhtarı İsmail Günaydın'da hazır bulundu. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Hasan Erdoğan Hasan Yılmaz Zonguldak Kandilli Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

Orlando Magic Cleveland Cavaliers NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! LA Lakers Denver Nuggets NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 26 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Hudutsuz Sevda 30. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Hudutsuz Sevda yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title