Haberler

Amedsporlu Mansur Ay Asker Kaçağı Çıktı

Güncelleme:

Amedspor forması giyen Diyarbakır doğumlu Mansur Ay'ın asker kaçağı olduğu ortaya çıktı. Jandarma devriyesi, en kısa sürede askerlik şubesine gitmesi gerektiğini tebliğ etti.

Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Amed Sportif Faaliyetler, Ligin 22. haftasında İnegölspor ile oynayacağı mücadele için dün akşam saatlerinde geldiği Bursa'da ilginç bir olay yaşadı. Konaklayacakları otele giriş yaptıktan sonra kafilede yer alan 21 yaşındaki Diyarbakır doğumlu orta saha oyuncusu Mansur Ay'ın yoklama kaçağı olduğu tespit edildi.

JANDARMA TEBLİGAT YAPTI

Otele gelen Jandarma devriyesi, genç oyuncuya gerekli tebligatı yapıp, en kısa sürede askerlik şubesine gitmesi gerektiğini ilettikten sonra otelden ayrıldı. 21 yaşındaki oyuncu bugün oynanan İnegölspor maçının kadrosunda yer almadı.

Öte yandan İnegöl İlçe Stadyumu'nda oynanan mücadele golsüz eşitlikle sonuçlandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

İnegölspor Diyarbakır Spor Haberler

500

Yorumlar (38)

XcMobil-IOS:

Amedsporu bitirmek için MHP ve AKP li faşistler devletin bütün gücünü kullanacaklarından eminim Firavun'dan beter olmuşsunuz lan gölgemizi bile çekemiyorsunuz

24
102
yanıtYanıtla
1:

BIRAKIN YA ASKERLİĞİMİ UZUN DÖNEM ASTEĞMEN OLARAK YAPTIM . BUNUN GİBİ PKK LILAR ASKERE GELEREK ASKERİYENİN VE DEVLETİN MALINA BİLEREK ZARAR VERİYORLAR . BİRİ GİDER MUSLUĞU KIRAR BİRİ GİDER FAYANSLARI KIRAR VS. VS. BİR SÜRÜ ŞEY VAR BÖYLE . ESKİSİ GİBİ DİSKO OLMADIĞI İÇİN BİŞEYDE YAPILMIYOR ÇOĞUNLUKLA . AMA BİR GÜN ALBAY BUNLARDAN BİRİSİNİ TEK BAŞINA YAKALADI VE BUNUN ÇENESİNİ BURNUNU KIRILMADIK KEMİK BIRAKMADI .

45
6
yanıtYanıtla
amedliMobil-ANDROID:

başka bi şey bulamadınız mı

27
22
yanıtYanıtla
KEL:

Bunlar Osmanlı zamanında bile vergi ve asker olmamak için yollardan uzak yerlerde iskan ederlerdi. Bu gibilerin kanları bozuk, yedikleri yemek içtikleri su bunlara haram. Bu konu ile ilgili bir çok ata sözü ve deyiş var, bilen bilir bilmeyen araştırır öğrenir.

24
18
yanıtYanıtla
Hayri:

ondan zaten hayir gelmez askere birak bütün alfabe gecen örgütlerden birisine gitsin vurulur bir gün daha iyi. .

30
5
yanıtYanıtla
Hayri:

Eb azinda atv ve akp de türk bayragi dalgalaniyor..

yanıt0
yanıt0
CHE:

LAN ADAM FUTBOLCU. EMRE, TAYFUR VB FAŞİSTLERİNİZ ASKERE GİTMEMEK İCİN YURTDIŞINDA FUTBOL OYNAMADI MI?KAC TANE FUTBOLCU 27 28 LERDE YAPIYOR ASKERLİGİNİ. FAŞİSTOGLU FAŞİSTLERİIRKCILARİKAFATASCILAR

30
3
yanıtYanıtla
PILLOW FIGHTER:

o hain kulüp kapanacak. . . kesin sesinizi

10
20
yanıtYanıtla
WANLI:

SENİN ADIN BU ÜLKE KALDIRAMIYOR AMED HER BİJİ AMED

20
8
yanıtYanıtla
mana:

devlet kancayı attı artık öyle hain olarak yaşayacan bu devletin ekmeğini yiyecen sonra askerine polisine silah sıkanları destekleyecen yok öyle mamaa arrtuk

11
13
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title