Haberler

Amedspor Zirve Yarışını Sürdürüyor

Güncelleme:

Amedspor, ligde oynadığı 6 maçta, 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Amedspor, ligin 3. sırasında ve liderin 4 puan gerisinde zirve yarışını sürdürüyor.

Spor toto 2.lig beyaz gurup takımlarından Amedspor, ligin namaglûpluğunu sürdürürken, Ligde oynadığı 6 maçta, 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Amedspor, ligin 3. sırasında ve liderin 4 puan gerisinde zirve yarışını sürdürüyor.

Geçen haftayı sahasında oynadığı Zonguldakspor maçını galibiyetle kapatan Amed SF takımında yüzler gülüyor. Ligde oynadığı 6 maçta, 3 galibiyet, 3 beraberlik alan Spor Toto 2.lig beyaz grubunun başarılı takımlarından Amedspor, ligin 3. sırasında ve liderin 4 puan gerisinde zirve yarışını sürdürüyor.

Hedef 3 Puan Olacak

Amed Sportif Faaliyetler takımında şimdi gözler hafta sonu deplasmanda oynanacak Anadolu Üsküdar 1908 maçına çevrildi. Bu maç ile ilgili idmanlara başlanacak. Yeşil – kırmızılı takımda moraller yerinde, hedef her maçta olduğu gibi yine 3 puan olacak.

Kaynak: Temsilci / Yerel

Diyarbakır Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title